define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Tidak akan aku berhenti - Pagi Hari di Durham

Tidak akan aku berhenti

Hehe.

Itu lirik terjemahan untuk lagu baru.

Oh, bukanlah terjemahan sebenarnya. Lebih kepada adaptasi. Anyway.

Hari ni berlalu dengan sangat malas. Sekarang 4.36 pagi, tapi slide masih belum siap. Tidak aim siap. Hendak buat at least 50%. Masih belum capai. So, sekejap lagi kena sambung buat.

Di celah-celah kemalasan, aku edit video Down. Result dia agak menarik. Petang nanti akan dipratontonkan versi 3/4 siap ini pada Kam, Syafiqah etc. It’s gonna be interesting for 3 different reason!

Nombor 1 – Lokasi dapur. So it’s really original! As in, aku tak pernah buat dalam video aku sebelum ni.

Nombor 2 – Surprise factor – Ini aku nak tunggu reaksi Kam dan Syafiqah. Nah, orang lain probably not gonna have the same suprise effect.

Nombor 3 – Part rap. Nah, not about rapping part that’s gonna be interesting. But what I’ve written was basically what I had felt during last couple of week.

Suara wise – nah. My voice is not that much suitable for fast beat song. But hey, I don’t give a damn. I’m not living with singing! And hopefully I don’t have to!

Okeh. Ciao. Nak kena buat slide.

Tambahan: Mencari paper yang Jerman hari tu untuk di boh dalam slide. Hehe. Dah masuk dalam senarai DBLP, portal citation untuk computers punya field. Check here.

Tapi nama sudah jadi Ahmad Ramli lah. Which actually gonna be troubling for the future kalau aku guna nama penuh. Itulah, itu hari tak fikir betul-betul nak boh nama penuh. Haish. But I think I’ll let it that way. If I ever be a lecturer, at least orang taklah kenal Amri and goes like ooh, Amri yang Youtube tu yek? Keke.


5 Responses to “Tidak akan aku berhenti”

  1. aLy says:

    hye

    okeh sy 1st time sampai blog kamu ni

    dtg dr utube dgr lagu kamu

    cool la~

    heh mcm besh saja lagu down yg kamu nak buat tu

  2. Amri says:

    thanks aLy,
    stay tuned. it’s coming in 1-2 days now!

  3. Kamilah says:

    Grr.. TAK SANGKA… ada surprise factor! you really got us “screaming”.. hmmph!

    I didnt read this blog before tadi.. If I knew about it, I would’ve been a little bit prepared.. prepared to know there’s a surprise that is.. not that I know what the surprise was.. hmmph……..

    LOL! *teringat surprise tu*… hahahaha!

  4. aLy says:

    ehh rasanya dari semalam blog kamu ni tak bley bukak..
    mane entri Down Malay Version?
    adehh
    xsabar mau dgr suara kamu
    maksud sy, lagu tu
    ^_^

  5. WaReMoN says:

    ah, you just got yourself another fan~

Leave a Reply

See also: