define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Playground - Pagi Hari di Durham

Playground

Hari ini kitorang buat gathering sebab suma pakat-pakat nak balik dah. Well, excluding most of us but we are supposed to be busier as we are in our final years. Hafidz turun London malam ni, dan balik Brunei minggu depan. Kam konvo dan balik bulan depan.

So, kitorang makan-makan kat rumah bebudak Brunei. Er, terms ini sudah tidak valid sebab Kam sorang jer budak Brunei dalam rumah tu. Anyway..

Pastu kitorang take a walk dan melepak kat padang permainan kat Bowburn.

Dah lama tak buat picture time, so here it goes:-

Kak Dijah, Hafidz dan Ryugo melalui kawasan kebun di Bowburn.

Amalina di kaunter bank.

Aku memandu kereta berwarna biru.

Kam on the swing.

Syafiqah’s face saying ‘No, get out of my car!’

Getting spinned by a local kid.


4 Responses to “Playground”

  1. WaReMoN says:

    psaipa Ryugo x join the fun tu, uh uh

  2. blubellbloom says:

    kereta biru anda adalah keretapi.

    WareMon: dia terkejut tengok semua masuk dunia kanak2 mungkin :)

  3. WaReMoN says:

    mesti dia x dpt menerima kenyataan tu..hehehe..

  4. ayam yg suka menyamar menjadi alien says:

    zaman kanak2 mmg best lar… x payah pikir macam2 benda yg memeningkan kepala hotak mcm skrg ni.. huhu! life goes on!

Leave a Reply

See also: