define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2010 June - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘June, 2010’

2 benda

Hari ni hujan. Tapi okeylah. Tak sejuk sangat. Basah jer. Mahu promo 2 benda. Satu video klip. Lagu ni dah lama giler translate. Waktu Zeah still kat UK lagi. Nombor 2. Aku baru post penulisan terbaru kat Belum Ku Temu. Check that one out. Oh tambahan. Tadi aku gi Shakeaway, kedai jual milkshake. Kedai milkshake […]

BBQ

Bangun dah lewat. Taklah terasa sangat nak pergi BBQ kat Ustinov hari ni, tapi aku gagahkah diri pergi juga sebab saja ~ bosan. Taklah. Sebenarnya nak pergi town sebab nak amik package kat pejabat pos, so dah mandi, pakai baju, boh gel rambut suma, pastu tersedar tak sempat sampai sebelum Post Office tutup. So, disebabkan […]

Susah tak?

[Amaran: Post kali ini punya perasaan yang bercampur baur, melankolik dan pengakuan ikhlas yang tidak dapat dipastikan respon pembaca. Sila baca dalam keadaan perut yang tidak lapar] Sedikit lapar. Baru lepas subuh. Ini time yang terasa mahu menulis blog. Hari ini lancar walaupun tidak sedap perut awal, dan mimpi yang dramatik. Dapat buat kerja, tenang, […]

Khamis

Makan dan rasa tidak sedap perut. So, aku tidur sebab terasa aura keletihan menyelubungi badan. Dapat mimpi yang juga tidak best. Mimpi diakhiri dengan tangisan dan bila terjaga, aku macam masih tersedu (kasihannya En Amri). Just got a similar dream (I wrote in on my blog) on Monday. I really got issues, ain’t I? I’ve […]

Q & A

Entri ini mempunyai sedikit unsur royanan. Fangirls, sila skip, nanti hilang cool saudara Amri dari Youtube I So people had been anynomously asked me question on Formspring. One of the question jawapan awak untuk soalan2 orang ramai ni sungguh2 jawapan awak or tak? ke jawapan2 selamat/baik/standard? For me, it need to be a standard answer […]