define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Cat and dogs - Pagi Hari di Durham

Cat and dogs

Oh, rupanya cats and dogs rain itu maksudnya hujan lebat. Entah kenapa aku boleh anggap peribahasa itu sebagai hujan rintik-rintik pun aku tidak tahu. Maybe bila aku bayangkan ‘cats and dogs’, aku terasa suasana yang harmoni macam dalam cerita Doraemon. Walhal cats and dogs tu maksudnya hujan lebat.

Ini satu kumpulan acapella yang aku subscribe video diorang kat Youtube – Penn Masala.

Lagu diorang Distant Places ini sangat best.

First time dengar, aku terasa touching dan sedikit sebak. Boleh? Over sentimental sangat.

Well, nanti balik Malaysia hendak buat group acapella jugaklah.

Oh, tambahan:

Ini lagu yang membuatkan aku subscribe diorang.

Zeah, sila tengok kemudian baru click read more. Aku dah predict apa yang ko akan cakap lepas tengok video kedua nih.

Zeah, you’ll be saying ‘aaaww, sweetnya. Aku pun nak stalker macam tu lah!’

Right, or just close enough?


8 Responses to “Cat and dogs”

  1. Pingu Toha says:

    ku pown pelik gk bile hang cakap raining cats n dogs tp nyanyi lagu-tabley-blah n bley jln ala2 slo-mo. ku bayangkn hang smpai umah dlm keadaan basah kuyop.

    dlm ati ku pikir musti am silap peribahasa ni.

  2. ever says:

    hehhehe.. n u r supposed to b the smart one… jk!! :D

  3. Amri says:

    ever, such a misconception there…

  4. ever says:

    lol.. did i?

    ps: it was just a joke dear.. dont take it too hard.. ^^

  5. WaReMoN says:

    mantap gile..aku pun nak jadi stalker la :D

  6. zeah says:

    I tried not to say anything… I really wish You would not predict what i said… tapi seriusly… it was sweet at the beginning but then it gets scary towards the end to have a stalker from facebook to outside facebook… hahaha…. so at least u were just close enough…. hahahaha… tapi i kinda like the song… hahahahaha

  7. zeah says:

    ada yg ketinggalan… ” I really wish you would not predict correctly what i said”… hehehehe…. how did u do that? or u just know me to well kot?… hahahahaha or or are u my facebook stalker?…. hahahaha… just kidding k….

  8. ayam yg suka menyamar menjadi alien says:

    Pengsaaannnn!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Leave a Reply

See also: