define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2010 June 30 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘June 30th, 2010’

Tadi dalam train

12.43, dalam train. Tiada internet connection, so tulis dulu, nanti pos kemudian. Betul-betul bersebelahan aku, selang 2 kerusi – pensyarah Jerman yang lepak tengok bola dengan aku dan bebudak Jerman lain semalam. Dia naik train yang sama untuk ke Lyon. So, dah bertegur sapa, so sekarang buat hal masing-masing. Mungkin dia pun sama gak kot, […]

4 pagi

Wah, dah 4 pagi. Tapi tak tido lagi. Takleh tido pulak. Bad bad. Oh, blog ini. Entahlah. Tetiba tadi ada report kata ada problem. False report kot? Sebab aku check takde menatang apa pun. Maybe sebab hari tu punya kes. Walau bagaimanapun, sila pastikan anda download Antivirus dan sentiasa update. Ni bukan untuk page ni […]