define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2010 June 28 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘June 28th, 2010’

Update kemeroyanan bola dan networking

Ini request update dari Kak Nur. Oh, yang merequest update Belum Ku Temu tu, pi baca. Ini post ketiga dalam 4-5 jam. Bila dah free nih, terus terasa nak menulis. Takpe, janganlah terasa terbeban hendak membaca. Ini update kemeroyanan bola di France, sebelum  bercakap fasal networking Bola Orang-orang France tak semangat tengok World Cup disebabkan […]

Untuk rakan seperjuangan

Ini post kedua dalam 2-3 jam. Specially dedicated untuk rerakan including but not limited to Kak Khalidah, Mahadi, Abg Tra, Cik Pengurus, Amalina, Kak Nur, Kak Dijah Durham. Ganbatte! Eh, apa diorang sebut dalam French ek?

Selepas talk

Ini gambar semalam. Letak atas kerusi. Jalan sorang-sorang ja. Tapi I don’t mind. Cuma sebab sekarang sedang di konferens, agak penat jugak tiap-tiap hari. Tak berapa bersemangat waja pun nak sight seeing. Pagi tadi, aku punya talk. Ying, kawan seperguruan aku yang datang sekali – cakap aku okey jer. Aku ~ entah. Aku admit yang […]