define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2 benda - Pagi Hari di Durham

2 benda

Hari ni hujan. Tapi okeylah. Tak sejuk sangat. Basah jer.

Mahu promo 2 benda.

Satu video klip.

Lagu ni dah lama giler translate. Waktu Zeah still kat UK lagi.

Nombor 2. Aku baru post penulisan terbaru kat Belum Ku Temu. Check that one out.

Oh tambahan. Tadi aku gi Shakeaway, kedai jual milkshake. Kedai milkshake ni ada kad collect point. Sekali beli air, sekali cop.

So aku minta Melon. Tapi takde. So aku minta Peach. Waktu nak bayar, tetiba cashier itu mencop 2 kali di kad collect point. Katanya maaf sebab takde Melon. Aku senyum. Minah ini berflirtan kah? Aku mula terasa macam drama.

Hehe.

Tunggu.

Pastu bila dah siap, dia bagi gelas large instead of regular. Katanya tak muat nak boh kat regular. Aku sengih. Mula perasan sendiri lagi. Serious macam dia sedang flirting. Keke.

Aku keluar sambil mengucapkan terima kasih dan jumpa lagi.

Oh, ending tidak cukup dramatik.

But well…

Amri: Tidak faham hint.


4 Responses to “2 benda”

  1. WaReMoN says:

    I think it’s a standard courtesy :D

  2. ever says:

    lol.. i think u lucky.. :)

  3. Pingu Toha says:

    untuk lebih dramatik, tumpahkan ayer itu ke atas baju beliau.

  4. well i saw ur page from my member :) i like your blog and the way u express ur feelings in ur writing..btw, hope u will follow my blog back :))

Leave a Reply

See also: