define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Rahsia - Pagi Hari di Durham

Rahsia

Aku teringat waktu kat USM, Shila pernah nak bagitau aku satu rahsia. Dia suruh janji jangan bagitau sesapa. Aku cakap, ‘taknak! Taknak tahu kalau takleh bagitau sesapa’.

Rasa curiousity aku lebih rendah daripada rasa mahu gossip.

Susah sebenarnya simpan rahsia nih.

At the very least, Mahadi biasanya aku kongsi cerita-cerita personal. Sejak dia dah kahwin, aku akan assume yang dia akan share pada Elly. Make sense la kan. Buat apa kahwin kalau kat bini pon nak berahsia. Keke.

Selalunya aku frust kalau ada orang tetiba share, pastu baru nak bagitau, ‘jangan cakap kat orang lain tau’. Aaah! Aku mahu bergosip!

Hehe.


13 Responses to “Rahsia”

  1. achik_88 says:

    naaaa….by dat statement..boys pun dok suka gossip kan??kan??…

  2. Lutfi Amri says:

    Nope, saya jer.

  3. achik_88 says:

    hahaa,,,, boleh jer lau nak change “gossipping” into “mari-bersama-mendengar-serta-membincangkan-informasi-terkini”….=)

  4. Pingu Toha says:

    yg slalu jd, org tuh kata jgn bgtau org len. tup2 org len sbnrnya dh tau cz dia dh bgtau org len n org len tuh bgtau kita plop.

    n im like, WTF???

  5. Lutfi Amri says:

    itu namanya rahsia umum:)

  6. khalidah says:

    konsep…biarlah rahsia…

    I suka gosip nih…tambah kalo org tu kata jgn cerita kat org lain…
    :D

  7. Pingu Toha says:

    ala2 gossip girls XOXO

    huahuahua

    laki2 pn suka gossip. tp slalunya gossip kami lebih matang n berstruktur, boleh?

  8. WaReMoN says:

    aku amat setuju dgn Pingu Toha..

    mula2 bgtau rahsia, pastu ckp jgn bgtau org len..kita punya la berusaha simpan rahsia, last2 tuan punya badan sendiri pecah rahsia..aku pun, what the F?

    sama ada dia x yakin dgn kita utk menyimpan rahsia, ataupun dia sendiri x reti nak simpan rahsia ataupun mmg dia nak bgtau org tp saja2 kata tu rahsia..aku pun sekali lagi, what the F?

  9. Lutfi Amri says:

    Jangan mencarut!!!

    sila gunakan WTH instead.

    :D

  10. WaReMoN says:

    takpa weh, F tu bleh jadi apa2 saja mengikut imaginasi anda..since aku x specific, jadi aku x mencarut aa :D

  11. Nurul says:

    ayyo..abg ammmmmm…

  12. Amri says:

    ayyo.. Nurul!!!


    Apa yang kita ber’ayyo’?

  13. nur ariff.. says:

    hi..tk kisah la apa pon..yang penting abg best..

Leave a Reply

See also: