define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Pertama - Pagi Hari di Durham

Pertama

Aku nyanyi semula First Love (Utada Hikaru), tapi kali ni suma wording dia dalam BM. Sila lihat:-

Lukisan lukisan tu ada unsur-unsur sarkastik yek. Tetiba aku terdapat vibe yang Fariz akan bersemangat untuk decode. Keke.

Anyhow, ni antara lagu yang Zeah suka sebenarnya. So, lepas dah post kat Youtube dan Facebook, aku pun nak menyemakkan video nih kat wall dia. Sekali aku nampak status dia

~ detik itu, telah berlalu kemana kita sekarang dan aku masih mencari cari ~

Aku ingat dia dah tengok. So, aku call lah untuk bergosipan. Rupa-rupanya dia tak tengok pun lagi. Sekadar coincidence jer yang tetiba dia dok dengar lagu tuh. Hehe.
Cerita yang tak berkenaan:- Mahadi gi California. Aku jeles tahap sederhana. Terus hendak menyanyi lagu tema OC. ‘California here we come… California…’


8 Responses to “Pertama”

  1. Nurul says:

    best2!…nnti nk save lagu nii…

    sapa main piano dlm video nih? ke dh mmg ader audio dier?…

    sya nk blaja scr on9, tp tak der ms…

  2. mahfuedzha says:

    it’s too bad usm hotspot memblock (bahasa apakah ini?) you tube… huhu…
    xpe… saya akan usaha sungguh2 download di cc. ngeh3…
    sbb ini la lagu first yg wat saya fall in love dgn sume lagu abg am. kira first love la ni…
    huuuu… bisa buat jiwa fangirls2 cam saya makin x keruan nih… ;P
    thanks abg am! =)

  3. Mahadi says:

    Weh takdak pon katon tu p ‘berjogging’ kat lokasi strategik…………….

  4. Lutfi Amri says:

    Nurul, piano tuh amik dari sapa ntah – online. Link dia ada kat description (Kena klik dulu video tuh).

    Mahfuzah, ala.. USM memblock pulak. Camner nak mencapai fan-fan di universitas nih? Keke.

    Mahadi, takde berjogging. Nih bukannya video dedikasi. Keke. Wah, sempat ber’Youtube’an di US. Pergilah pusing-pusing bandar!

  5. mahfuedzha says:

    xpe2… sudah ramai yg beralih kpd broadband… saya belum mampu tp demi semangat sbg fangirls nih, saya sudah ke cc utk menonton semalam. ngeh2… semangat nih. nanti2 ke cc semula mau download pula… ada tahap gadis2 kipas susah mati x saya? (die hard fangirls) ahaks! ;P

  6. Lutfi Amri says:

    ada..
    boleh jadi ketua kelab kat usm.
    sila jd RA atau RO di USM untuk pelan masa depan. keke

  7. WaReMoN says:

    err..aku agak kepeningan melihat katun sarkastik ang tu..mula2 mcm setia dgn awek pertama, pastu jatuh cinta dgn awek kedua, tp mcm kembali ke awek pertama, tp awek pertama mendump demi lelaki tough, pastu kembali ke awek kedua, dan akhirnya terjumpak awek ketiga tgh2 berjln dgn awek kedua..

    conclusion..mmg playboy siot..punya la aku play 2x nak tgk apa benda yg aku bleh decode kan, hahahahahahahhaa XD XD XD

  8. Lutfi Amri says:

    Fariz, syabas! Bukanlah playboy. Life moves on jer. Hehe

Leave a Reply

See also: