define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Entri yang tidak membina - Pagi Hari di Durham

Entri yang tidak membina

Hungry, but I don’t feel like eating.

I told Sam that earlier. ‘I feel lazy’, aku kata. ‘I felt lazy that I don’t even have the will to eat’. Lebih kurang macam tu. ‘That’s like the worst lazy stuff’.

A bit uninspired today.

Semalam sempat keluar town dengan Kam dan Syafiqah. Paksa diorang datang rumah tunggu aku bersiap sebab diorang dah kat kolej dekat rumah aku.

Kemudian kitorang pergi falafel-ing. Amalina takde sebab dia balik Malaysia sebulan. That’s the funny thing happened. Aku boh bubble Amalina dalam video ‘Kau Belum Ku Temu’ fasal Costa dan Air-Asia, sebab Amalina antara rerakan yang aku discuss fasal flight balik. Sekali dia bagitau aku lepas aku release video tuh, dia nak balik Malaysia. Macam aku tahu-tahu jer.

Kat Falafel, aku bagitau Kam yang aku terasa nak edit Amazing Race Cardiff. Kam menggalakkan. ‘Edit la, edit la’. Aku bagitau Kam, ‘don’t cheer for it, I’ll lose the spirit’.

Dan hari ni aku dah lose the spirit. But not because of Kam’s cheers. Just penat bila memikirkan banyak gila benda nak kena buat, dan sangat time consuming. So not doing it would be the best.

But yes, tetiba makin ramai plak follower kat Facebook. Dan dah mula ramai suggest lagu ini dan itu dan mahu tahu perkembangan seterusnya. Well, my excuse would be simple – busy.

But knowing myself ~ busy is not the main reason. Let say ‘not feeling inspired’. And true, I do most (if not all) of my videos because of something happened in my life (which some can be shared and some not).

And I’m not even inspired to eat! Got me? Lol.

Anyway…

P.S: Ini antara entri-entri yang tidak membina.


2 Responses to “Entri yang tidak membina”

  1. WaReMoN says:

    adakah tu counter-react badan ang sbb ang baru2 ni asyik mencuba utk membina berat badan? agaknya sel2 badan ang retaliate kot, diorg nak keep ang kurus tp ang nak bagi naik berat..sbb tu yg hilang inspirasi nak makan tu, sel2 otak pun dah conspire dgn sel2 badan lain, waaaaa~~~ XD

  2. Lutfi Amri says:

    somehow I’m agreeing with ur theory.
    Ish ish.

Leave a Reply

See also: