Posts on ‘May 9th, 2010’

Have It All

Tengah mendengar lagu AJ Mclean – Have it All. Jap, nak cari kalau ada kat Youtube. Apelah, takde lak versi yang ada lirik. Oh,on the side-note, aku punya lagu ada plak yang rajin boh lirik. Anyway. Lirik lagu di atas best di sini ‘Cause everybody walks alone Feel like you don’t belong if only you […]

Mak

Oh, it’s mother day! Ternampak status2 orang di Facebook yang berkecambah fasal mother’s day. Well, not my cup of tea. This whole mother’s, friend’s etc’s day. I don’t even fancy my birthday. Well, that’s just me. I just dislike a bit of making it official. Tetiba bila hari ibu, baru hendak mengecall segala. Call jer […]

Entri yang tidak membina

Hungry, but I don’t feel like eating. I told Sam that earlier. ‘I feel lazy’, aku kata. ‘I felt lazy that I don’t even have the will to eat’. Lebih kurang macam tu. ‘That’s like the worst lazy stuff’. A bit uninspired today. Semalam sempat keluar town dengan Kam dan Syafiqah. Paksa diorang datang rumah […]