define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Round 1 http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/ Summer time! Thu, 04 Jul 2019 12:28:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.30 By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8840 Wed, 28 Apr 2010 14:55:52 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8840 Gimme five Fariz

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8839 Wed, 28 Apr 2010 14:55:00 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8839 Pergh, housemate Jepun ang dah ada secret admirer? mantap gile :D

Aku rasa normal la buat bunyi “sroop” tu, aku dah biasa dah sampai x perasan pun dah wat bunyi tu..kdg2 bila aku explain kt colleague ttg sesuatu, aku wat gak bunyi mcm “zasss” (sama tujuan dgn “sroop”)

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8830 Tue, 27 Apr 2010 03:46:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8830 nanti – nanti. nak study!!
keke

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8828 Tue, 27 Apr 2010 03:39:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8828 cepat buat entry tuk lagu baru tue… hehehe

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8826 Tue, 27 Apr 2010 03:24:17 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8826 Tak boleh! Hehe.

Wah, aku tak buat pon lagi entri:)

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8825 Mon, 26 Apr 2010 23:33:14 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8825 aku dah tengok VC kau belum ke temu…. aku suka…. i like!!… hahaha… boleh tak aku comment kat sini?… hehehehe…

]]>