define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Round 1 http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.32 By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8840 Wed, 28 Apr 2010 14:55:52 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8840 Gimme five Fariz

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8839 Wed, 28 Apr 2010 14:55:00 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8839 Pergh, housemate Jepun ang dah ada secret admirer? mantap gile :D

Aku rasa normal la buat bunyi “sroop” tu, aku dah biasa dah sampai x perasan pun dah wat bunyi tu..kdg2 bila aku explain kt colleague ttg sesuatu, aku wat gak bunyi mcm “zasss” (sama tujuan dgn “sroop”)

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8830 Tue, 27 Apr 2010 03:46:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8830 nanti – nanti. nak study!!
keke

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8828 Tue, 27 Apr 2010 03:39:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8828 cepat buat entry tuk lagu baru tue… hehehe

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8826 Tue, 27 Apr 2010 03:24:17 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8826 Tak boleh! Hehe.

Wah, aku tak buat pon lagi entri:)

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2010/04/round-1/comment-page-1/#comment-8825 Mon, 26 Apr 2010 23:33:14 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1853#comment-8825 aku dah tengok VC kau belum ke temu…. aku suka…. i like!!… hahaha… boleh tak aku comment kat sini?… hehehehe…

]]>