Poem from my second year

Baru lepas post entri yang tidak sihat.buku

Aku decide untuk bebaring sekejap di atas katil dan aku tarik buku di rak. Ada buku catatan yang aku minta kawan-kawan aku tulis sebelum graduate USM dulu.

Kinda nice flicking thru the words written by my old friends. Ada yang aku masih in-touch dan ada yang dah lost contact.

But aku letak jugak satu sajak yang aku tulis waktu di Tekun, 1st semester, second year (so maksudnya dah tak roommate dengan hang dah kan Mahadi?)

Here it goes. It is untitled though.

Charmed by the beauty of the rainbow
Drowned by its cover
7 colours are now 6
When blue become black
and red lose its power

When a line is painted
on sugar paper
I’m blind
to see the way

It’s just a beauty of nothing strange
Typical artwork that become unique
When the heart is touched
My mind isn’t working
I’m willing and pleased
to walk thru the rain


2 Responses to “Poem from my second year”

  1. tirah watif says:

    poem? (*__*) sparkling! sparkling!

  2. WaReMoN says:

    x rhyme pun poem ang..

Leave a Reply

See also: