Amri (feat Nawal) – What About Now Malay Version

Amri (feat. Nawal) – What About Now Malay Version

Bayangan mengaburi
cinta yang pergi
Pada apa yang terjadi
Tiada lafaz kata
Mampukah kita harungi
Hingga ke akhirnya

Langit berubah warna
Oh di kala senja
Dirimu yang membuatku
Terasa bahagia
Biar semua kan hilang
ditelan malam, bukannya kasihku

Apa katamu
di saat ini
Pabila dirimu merubah diriku
Dan cinta kita~~ yang bersemi di hati
Namun tak terungkap, dengan kata-kata
Mahukah kau terima.. ku
Di saat ini

Mentari
pagi bersinar
Dan hari bermula
Hati ini yang terluka
Perlukan kasihNya

Gelap diganti cahaya
Aku disisimu
Bersama cinta

Apa katamu
di saat ini
Pabila dirimu merubah diriku
Dan cinta kita~~ yang bersemi di hati
Namun tak terungkap, dengan kata-kata
Mahukah kau terima.. ku

Dan sekarang
Kita di sini
Beribu halangan ditempuh
Usah kau berundur
Aku kan menemani
Sepanjang hayat hidup

Apa katamu
di saat ini
Pabila dirimu merubah diriku
Dan cinta kita~~ yang bersemi di hati
Namun tak terungkap, dengan kata-kata

Apa katamu
di saat ini
Pabila dirimu merubah diriku
Dan cinta kita~~ yang bersemi di hati
Namun tak terungkap, dengan kata-kata
Mahukah kau terima
Mahukah kau terima
Mahukah kau terima
di saat ini.


15 Responses to “Amri (feat Nawal) – What About Now Malay Version”

  1. Nawal says:

    I’m tagging this in my blog too!

  2. iNa says:

    cumel2!!lama xjumpa nawal =)

  3. tulip says:

    nice!!!!!!!!!!!!!

  4. WaReMoN says:

    weh Lutfi, ang buat recording balik eh? aku tgk both singer dlm bilik yg sama, skg baru rasanya sedap lagi bunyi :D

  5. Lutfi Amri says:

    Fariz, mana ada. Lebih kurang sama dengan versi yang hang dengar tu, tapi ujung-ujung tu dan awal sikit aku digital touched up.

    Both singer dalam bilik yang sama – untuk tujuan video klip jer weh.

  6. WaReMoN says:

    ooo yaka, aku tertipu la ni..hahahaha XD

  7. nuRuL says:

    uR vOiCe uniQue gLew la bg . btUl² coOl la . ☺

  8. taufik says:

    siyesly, aku puji korang…sgt best….aku support korg…

  9. tirah watif says:

    amri.. amri?
    amri yg menyanyikan lagu i’m yours versi melayu tu ker?
    =???

  10. Lutfi Amri says:

    tirah, yup

    {sungguh dramatik soalan tirah, pasti rakan-rakan saya akan mencebik. Keke}

  11. zeah says:

    Hehe… sesungguhnya memang dramatik…….. aku pulak membayangkan intonasi tirah semasa mengemukakan soalan….. hehe

  12. Lutfi Amri says:

    Tirah, sila bagi komen-komen dramatik dalam Facebook
    facebook.com/amrisolarstreak

    Boleh ke macam tu Zeah?

  13. zeah says:

    boleh boleh… lagi bagus… dapat mengasah imaginasi ku… hehehehehe

  14. NurQaseh90 says:

    best la lirik ni…..rsa mcm ni mmg lgu melayu plak…haha…=)

  15. tirah watif says:

    hahaha
    oh my..
    hahaha

    (tak berperasaan)

Leave a Reply

See also: