define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Say what? - Pagi Hari di Durham

Say what?

Waktu kitorang tengok X-Factor dulu, ada sorang mamat nih yang memanjang menangis. Tiap kali judges bagi komen baik, lepas masuk pusingan, terus nangis. Sangat memalukan. Sampaikan Zeah akan cakap, ‘lelaki…’ yang mana kitorang dah well-established sebagai istilah over tidak bertempat.

I hate the action, and I love to think I’m not among that people.

But I love the song related to it. It’s kinda funny but sekali-sekala, okay apa.

So aku dengar lagu korea ini di blog Cik Pengurus. Sentap. Aku tersuka sebab lirik dia yang hampeh. Boleh camtu?

Zeah, tengok video di atas. Setuju tak aku kata, kala taknak kasi tu bagitau jer la, ni meroyan di kemudian hari apa kes?


3 Responses to “Say what?”

  1. alien mulut besar says:

    BEAST IS THE BEST

    sekian

  2. Lutfi Amri says:

    Ala, statement tu berubah-ubah setiap bulan kan? :P

  3. zeah says:

    aku suka lagu tue… hahaha… memang tahap ~lelaki~…. betul tu… kalau tak kasik… cakap je lah… tak perlu nak jadi kawan yg baik dan memahami… kononnya cool lah tue… tapi sendiri yg meroyan dan sakit tak tentu pasal..pastu expecting th egirl to say No.. apa hal?…. pastu .cakap hati tak sakit lagi lah tapi still in love… kalau still in love macam mana boleh break up?… salah buat keputusan ke… lepas tu menangis… hahaha… best jugak lagu2 yg berkonsepkan ~lelaki~ nie…. hahaha…. i like… ohh btw…. ayam2 jugak kan penyanyi nie…. hehe

Leave a Reply

See also: