define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 10 minit - Pagi Hari di Durham

10 minit

Pukul 3 petang, aku dah sampai office. Sedikit berpeluh walaupun jalan santai tadi. Tapi seriously ngantuk. Tadi tido pukul 8 pagi. Ni datang office sebab ada meeting.

Aku amik air dan duduk minum depan komputer. Lagi 1-2 minit nak kena jumpa supervisor.

Tup tup dia ketuk bilik aku. Katanya, ‘can we meet in 10 mins’.

Ah, kelegaan yang tiada ternilai. 10 minit yang berharga.

Itu cerita takde motif aku hari ini.

Oh, semalam aku pergi Van Mildert punya open mic. Hafidz tolong rakamkan. So here it goes:-


4 Responses to “10 minit”

  1. Nisa says:

    urmm…

    ske sgt kat lgu patience ne…

  2. Lutfi Amri says:

    Thx Nisa

  3. zeah says:

    ohh kau masih lagi pegi open mic eh… hehehe…. i still remember what happen masa nak pegi tu ur 1st open mic… hahahaha….. the things we did just to get there…. hahahahaha

  4. Nisa says:

    n lean on me 2 agak terlebih sudah…

    hehehe….

    so funny…

Leave a Reply

See also: