define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Tag Cik Pengurus yang berkonsepkan Nombor 4 - Pagi Hari di Durham

Tag Cik Pengurus yang berkonsepkan Nombor 4

YOUR NAMES THAT FRIENDS CALL YOU:
1. Am (kengkawan USM, ex-bebudak KMPP Aras 4 C1 dan kuliah F1)
2.Lutfi (orang-orang Durham dari nusantara, Dzul, Shahrill,Fariz dan kengkawan, ex-bebudak KMPP Aras-2 C1)
3. Upi (kawan-kawan SMKM dan sebelumnya, family)
4. Lut (kawan-kawan UK termasuk Andros, John etc)

FOUR MOST IMPORTANT DATES IN YOUR LIFE:
1. My birthday
2. Birthday keluarga asas
3. 1 Ramadhan, 1 Syawal dan Raya Haji
4. Tarikh-tarikh yang ada meeting, temujanji dengan dentist (jangan kena blacklist, nanti susah!)

FOUR THINGS YOU’VE DONE IN THE LAST 30 MINUTES:
1. backup folder study
2. baca blog Cik Pengurus
3. Maghrib
4. turn-on heater electric sebab sejuk plak.

FOUR WAYS TO BE HAPPY:
1. Makan
2. Call kawan-kawan
3. Dapat selesaikan masalah matematik untuk minggu ini!
4. Balik Malaysia

FOUR GIFTS YOU WOULD LIKE TO RECEIVE:
1. Nintendo DSi XL
2.
3.
4.
% Takde plak yang lain dalam fikiran.

FOUR OF YOUR FAVORITE HOBBIES:
1. Edit video
2. Singing
3. Random travelling
4. Gossip. (sama macam Cik Pengurus)

FOUR PLACES YOU WANT TO GO FOR VACATION:
1. Jepun
2.Southern Spain
3. Prague
4. Malaysia

FOUR FAVORITE DRINKS:
1. Tea bunga (camomile), keke tiru Rosmin
2. Starbucks yang Strawberry shake tuh, introduced by Kam
3. Teh tarik (yang tak sangat manis. Kedai mamak manis sangat!)
4. Orange juice!

FOUR THINGS ALWAYS FOUND IN YOUR BAG:
1. Lip balm (mulut pecah sebab tak tahan cuaca UK)
2. Pen
3.
4.
%tu ja yang always

FOUR FAVORITE COLORS:
1. Green
2.Red
3. White
4. Grey

TOP FOUR HANGOUTS:
1. Bilik sendiri
2. Falafel!
3. Kedai kopi
4. Gym

TOP FOUR U LOVE SO MUCH:
1. I love you all, muah..
2.
3.
4.
%jawapan artis, tapi ‘muah’ itu sedikit geli…

TOP FOUR “THINGS” SPECIAL TO YOU:
1. Tiket-tiket keretapi, wayang, resit, bebenda cengkadak yang menunjukkan masa diluang bersama kawan-kawan.
2.
3.
4.
%dah lah.. :D

TOP FOUR WHO YOU THINK WILL ANSWER THIS SURVEY:
1.
2.
3.
4.
%no idea. sekarang ni cam suma orang malas jer.

TOP FOUR REASONS WHY YOU ANSWERED THIS SURVEY:
1. Saja, dah lama tak jawab.
2. ditag oleh Cik Pengurus
3. Saja buang masa yang tak patut dibuang
4. Separa bosan


12 Responses to “Tag Cik Pengurus yang berkonsepkan Nombor 4”

  1. SeMiN says:

    ada lg ker camomile yg best tuh? huhuhu… gym sbg tmpt hangout..dah masuk top 4 tuhhhhhh….;-)

  2. alien mulut besar says:

    Kenapa kat bawah tu guna %??? Adekah ini kod rahasia pelajar matematik-sains komputer?

  3. Lutfi Amri says:

    Rosmin, aiyo. Kalo takde kat rumah, kan ke banyak jer kat kedai sini. Tapi memang ada pun :)

    Cik Pengurus, dah terbiasa
    % tuh biasanya kitorang boh untuk boh komen kat programming (Matlab). Kalau C++, boh // :)

  4. khalidah says:

    semua % AM mengandungi makna tersirat…sama seperti % 2, yang terakhir… wakakakka

  5. WaReMoN says:

    % mcm nak kata “sila buh komen anda” ataupun “sila isi tempat kosong”

  6. Achik says:

    lama xmengunjungi blog Am
    read it, make me smile as always

  7. Mahadi says:

    Prague…….? no wonder.
    I wonder, perhaps Rosmin tak perasan kot, that’s y x mension.

  8. SeMiN says:

    Mahadi….hehehe… i sajer jer buat2 tak prasan…keh keh keh :-)

  9. Lutfi Amri says:

    Ceh ceh ceh

  10. Mahadi says:

    See…
    he always bring this up, although we almost forget. even if we buat2 tak perasan.
    eu………..

  11. amri awa nye nyanyian memang sedap sangat…saye suke giler la…bile masu my blog je mesti buka lagu u…apepun thans coz dalaman lagi minat i terhadap seni muzik…
    btw ni blog i lau sudi g la tengo…
    http://www.hana-insyirah.blogspot.com

  12. Lutfi Amri says:

    thanks hana

Leave a Reply

See also: