define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Rawak di pagi hari 11 - Pagi Hari di Durham

Rawak di pagi hari 11

Apprentice

Celebrity Apprentice 3 dah mula. Ada Cindy Lauper (yang nyanyi lagu True Color tuh), Sharon Osbourne, Curtis Stones (chef, dia appear banyak kali dalam Biggest Loser). Always love reality tv. Always do.

Niat di hati, kalau dah abis study sini, dah balik kerja kat Malaysia, aku nak cari apprentice. Bebudak yang baru abis SPM, atau bebudak uni yang tengah cuti sem, aku nak train editing. Belajar Adobe Premiere etc.

InsyaAllah, kalau ada rezeki.

Semak (e taling, bukan e pepet)

Ask Mahadi, or other close friends of mine. Aku adalah seorang yang penyemak. So, bila aku komplen fasal kekemasan, maka tahulah yang itu sudah tahap over gak la.

Aku annoyed dengan bebudak rumah ni. Kawan datang rumah. Buat kopi minum. Pastu mug tu boleh la tinggalkan tengah jalan?

Tadi aku masuk toilet, tetiba nampak ada sarung tangan berdarah kat atas takung air toilet.

Apekah?

Aku terus masuk bilik balik, sambil kepala otak berfikir. Ada sesapa terbersalin ke dalam toilet?

Dek kerana keperutan yang kelaparan, dan aku nak mandi dulu, aku masuk jugak. Baru ternampak bawah sarung tangan itu, instruction untuk mewarnakan rambut.

Aiya..

Bintang

2-3 hari lepas kitorang main Star Board. Izzati is the new gamer!!

Bounty

Semalam pulak pergi tengok Bounty Hunter dengan Hafidz.

Hafidz datang rumah aku dan ajak pergi Falafel.

Pastu aku ajak tengok movie. Dekat Durham hanya ada Green apa tuh yang Matt Damon berlakon tuh dan Alice In Wonderland. Tanak tengok both movies.

Aku ajak Hafidz gi Newcastle dan terus kitorang random outing.

Tengok Bounty Hunter. Okla. Taklah sangat best. Tapi cerita stereotype yang aku suka.

Idea

Tiba-tiba idea datang bercambah. Bukannya idea study.

Idea untuk HoP tahun depan. Camna nak pecah kumpulan. Mahu buat ala-ala audition American Idol. Kak Khalidah sila take note!

Idea untuk buat muzikal untuk Youtube. Taak, ini bukan projek sendiri. Projek kalau balik Malaysia. I should call my sister!

Okeh, sudah lapar. Ciao


3 Responses to “Rawak di pagi hari 11”

  1. zeah says:

    I kind miss the spontaneous action nak tengok movie… apatah lagi bila sesat menuju ke newcastle, carik parking, berlari2….. dan sampai, duduk terus je main tanpa perlu tengok iklan2… hehehe…..what a wonderful life….

    Pastu HoP tuk next year… aku nak join…. mudahan tahun depan aku ada bersama… apatah lagi kalau buat audition ala2 american idol… aku nak sangat…..

  2. Lutfi Amri says:

    YEAH ZEAH!!!!

  3. khalidah says:

    Zeah.. 1> takziah
    2> u r alwayz welcome….insya Allah akan diberikan peluang ‘menggedix dengan I’

    :D

Leave a Reply

See also: