define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Annoyed - Pagi Hari di Durham

Annoyed

Annoyed. Tetiba takleh connect server yang aku subscribe. Maybe Durham Uni dah block IP nya? Sebab bila aku guna mobile broadband (which is not the durham uni connection that I’m using now), boleh pulak connect server dan ftpnya sekali.

Darn.

Nasib baik sudah mahu pindah. Lebih mudah untuk download.

Kelmarin 6g betul sudah ada (ah, tidak.. aku dah terdelete ayat ini!! Apa yek aku tulis? Kelmarin dulu dah gi amik kunci rumah, tapi salah kunci. Baru tadi agensi called bagitau kunci yang betul dah ada). Japgi bleh gi amik dan gi download kat rumah baru. Nak pindah keluar hujung minggu ni.

Lot of things happened yeh? Kak Khalidah tanya, berjayakah distract diri sendiri dengan pergi ke Oxford. Yeh, kinda. Made some new friends. Keeping myself busy. And yes, aku akan attend konferens di France bulan 6 ni. Kat Avignon, tempat yang Rosmin dan Mahadi bersajak spontan dalam video Europe Backpacking tu.

Konferens ni terima based on abstract jer. So, full paper tak perlu disubmit sehinggalah bulan 10. So, kurang sedikit rushnya.

Semalam dah kembali ke gym. Kemudian head to Falafel untuk merampas kembali takhta dari Amalina. Cis cis. Amalina cerita dia dapat fries free. I need to strike back!!

Oh, Mahadi baru tau aku pergi gym semalam. Mahadi, it’s just another good distraction la. I’ve tried debating, getting into choir etc, but I didn’t find it interesting. Weird. Suddenly gi gym dapat melepaskan ketensionan di minda. Okla kan.

Anyway…

Two is better than one Malay Version punya counter stuck. Tak tahu problem cam ari tu, atau dia akan update terus banyak once dia gerak balik. Anyway, pada sesapa yang tak tahu, aku buat sweeptakes untuk t-shirt (yang ada kartun aku lukis tu, as seen in the video, but new t-shirt la,bukan yang aku dah pakai, and how come such way of thinking occured?). More info here. Terma dan syarat here. But basically, untuk participate, klik share pada link ini dan add mamat ini sebagai rakan. Ataupun embed video tuh dalam blog dan letakkan link kat sini.

Tambahan: Aku rasa penggunaan ‘atau’ dan ‘dan’ aku tu agak confusing kot sebab ada sesetengah orang just add mamat itu sebagai friend sahaja, tapi tak buat yang lagi satu. Aiya.

Hmm.. penaakulan mantik kan. Kenyataan ‘Amri sangat hebat, cool, macho, the best ATAU sedang belajar di Durham University’ adalah kenyataan yang benar! Hehe. (Wondering now, of how many of you actually get the joke?)

Anyway buat sweeptakes ni bukan apa, ada gak yang mintak-mintak t-shirt nih, tapi sebab pengeluarannya bukan secara mass, so taklah dapat murah sangat. So, nih serampang dua mata – sambil promote video, sambil bagi t-shirt. Boleh? (terdengar Kam sayup-sayup menjawab).


5 Responses to “Annoyed”

  1. khalidah says:

    wah….konsep sgt kan….ala-ala perlulah buat yang satu lagi tew….

    tidak!!!!…(sambil cuba mengayakan aksi meroyan fan gurl) hahahahaa :D

  2. nuriy says:

    ahaa ! im the one of them yg agk confuse la dgn pggunaan ‘atau’ dan ‘dan’ abg am 2..hehe

  3. WaReMoN says:

    maknanya ang nak kata belajar di Durham University tu sgt hebat, cool, macho, the best la..waaa~ :D

  4. Amalina says:

    aku murah rezeki aritu:)

  5. Kamilah says:

    BOLEH!!!! hahaha..

Leave a Reply

See also: