Europe Backpacking – On the train

Video baru. Hari ke 8.

Kalau sebelum ni dah penuh dengan tempat-tempat cantik dengan latar lagu menjadi soundtrack perjalanan, kali nih aksi-aksi dalam train pulak. Episod ni ialah essence perjalanan kitorang. Yang mana sebenarnya penat giler naik train lama-lama but yet, interesting.

Bleh tengok kali ni Rosmin dan Mahadi banyak bercakap (well, 24 hours of train akhirnya menyebabkan diorang sudah tidak camera aware dan mampu menjadi diri sendiri)


4 Responses to “Europe Backpacking – On the train”

  1. sutera says:

    i wish dpt pegi sna :)

  2. SeMiN says:

    hishhhhh… malulahhhhh!

  3. alien mulut besar says:

    Wah, baru ada kesempatan ni. Sangat bestlah episode kali ni. Mahadi dan Rosmin menonjol sangat dalam episode kali nih. My favourite part : Mahadi dan Rosmin berpuisi *pengsan*.

  4. Lutfi Amri says:

    Rosmin, episod ni la hang menonjol. Meh bagi aku email ex-staff hang, kena tunjuk kat depa, terus depa rasa En Rosmin nih cool. Keke

Leave a Reply

See also: