Backpacking Day 6

Pengembaraan di Europe – Hari ke 6.

Tidak ada drama kali ini. Hanya pembuktian betapa Mahadi suka menangkap gambar.

Takpe, next day ada drama sikit-sikit. Plus dare Cik Pengurus untuk bervlog dengan perempuan Europe. Boleh?


9 Responses to “Backpacking Day 6”

  1. Mahadi says:

    best2 yang ni. antara part plg best, lagu latar dream come true tu…

  2. Lutfi Amri says:

    Oh ya ka.
    Aku rasa video nih terlalu sugarcoated la sebab what happened on that day wasn’t captured that much.
    ~ kita confused sama ada sampai-sampai pagi tu nak gi Rome terus ka, nak lepak Venice dulu.
    ~ kita sesat walaupun tengok peta
    ~ kita sesat cari Train Station
    ~ kita penat gi cari tiket bas
    ~ kita jalan jauh nak cari hotel
    ~ kita pi singgah shopping kat kedai baju kat Mestre yang kecik tapi nice, yang pak cik penjual tuh tahu a lot about Malaysia
    ~ kita kelaparan dan kecrankyan waktu malam

    Banyak benda tak capture sebab agak letih waktu tuh.

    Plus, you know how I think about Venice by now. Dalam video nampak ja best, tapi.. hehe

  3. Mahadi says:

    lol… patut tulih dalam blog la, bukan komen.
    -termasuk taking nap few hours ms lepas check in hotel
    -petang baru p venice blik
    -makan aiskrim yang tak sudah2
    -malam tu lepas beli mkanan jmpa mamat afrika mntak duit
    -jugak layanan org kt kaunter yg cam ampes…

    dan lain2..

    mana rosmin ni? tambah lagi weh…

  4. Lutfi Amri says:

    ha ah, patut tulis dalam blog.

    Tambah lagi
    - sesat dan ditolong orang local
    - makan pizza, orang kedai tuh tak faham hangpa duk tunjuk-tunjuk
    - rosmin yang dah cranky sebab kita sesat dan kena jalan jauh ke hotel (oops, hehe

  5. khalidah says:

    haiyo..boyz pillow talk sangat (secara terbuka)…. tak dak kah gadis2 yang nak meninggalkan komen…..sentap

  6. SeMiN says:

    “patut tulis blog bukan komen” stuju, stuju, stuju…. terlalu banyak peristiwa… terlalu banyak pengalaman…Vlog…mmg cantik… lagu2 sgt menarik… tp the real drama… tak terlihat langsung…. selain dr episod Lutfi yg terlampau hepi dpt naik gondola waktu senja… eh ingat tak makan pizza kat kedai halal di venice tu… susah jugak nak communicate.. part bershopping aku paling suka.. design pakaian itali mmg best… eh! mahadi pun ada beli jugak baju… hehehe!

  7. Lutfi Amri says:

    Kak Khalidah. Nama pun boyz open pillow talk. Gadis-gadis sekadar memerhati dan mengadmirasi sahaja. Keke.

    Wah wah, sejak bila belajar pillow talk. Bukan selalu pukul 11 dah kena masuk tidoq ka?

    Rosmin. Ya ya. Tu la, part awal-awal tu aku tak rakam sebab takut nanti kot-kot banyak bendak nak rakam. Tapi serius la kat Venice aku cranky lebih. Sebab dah mula panas, lapaq, pastu asyik dok sesat ja. Takpa, nanti ada video dengan minah tuh. Wah, aku dah lupa nama dia.

  8. khalidah says:

    hohohoooo la nih lagi awai…9.30 dah tidor

  9. sk says:

    aaaaaaa…blh ajr x cmna cara nk masukkan footage peta dlm vid kmu ni?means cmna nk bt grk2 dr satu tmpt ke satu tmpt tu?peta tu dr mana?urmm if u dont mind..sila bg tnjuk ajr cz tgh dlm prss post production :)

Leave a Reply

See also: