Backpacking Day 2

Video baru!

I’m so vain.. innit?

So now you know

- I’m so vain (referring to the ‘Ok tak?’). Bulan posa nih try to be moderate. InsyaAllah.
- tolehan penuh kesantunan Mahadi dalam video klip Berlarilah itu adalah hasil paksaan ;D
- we were actually in a terrible condition (tengok part awal-awal) but then thanks to the camera, our still picture look nice (selepas gambar-gambar yang buruk dikelas kelas, and yeah, being untagged from Facebook. Keke)
- kat Luxembourg sempat makan sedap. Tapi tak amik gambar sebab terlampau lapar.


8 Responses to “Backpacking Day 2”

  1. alien mulut besar says:

    Best! Tapi rasa mcm pendek *mode fangirls over. We want more!!!

  2. Lutfi Amri says:

    Weh, video kali ni lebih panjang lah.
    Hampir 6 minit.
    Video Day 1 hari tu 4 minit setengah jer..

  3. Mahadi says:

    hehe… de ke patut mcm kak Dijah terasa mcm pendek video nih.

  4. SeMiN says:

    Adegan Stuttgart:
    Lutfi: Mahadi! Mahadi! Mahadi!…. (dengan suara penuh manja tuhhhh!…tp
    Mahadi masih tak pandang2…dok kosenteret dgn kamera dia)
    Lutfi: wehhhhhh! tengok lahhhh!… (dengan suara yg agak tinggi dan sedikit hampa sbb panggilan manjanya tidak disambut)
    Mahadi kemudian menoleh kebelakang dengan wajah yg agak serius, lantas bertanya…Apa???…(mcm poyo jerrr! hehehee!)
    Lutfi:eh senyum la sikit….(pujuk Lutfi yang tak puas hati dengan mimik poyo si Mahadi)
    Mahadi menuntumkan sedikit senyuman yg agak kurang manis… (terpaksa agaknyaaa…nak melayan kengkawan)
    [HUHUHU.... WEI SAMA TAK PLOT TULISAN AKU DENGAN SALAH SATU ADEGAN DLM KLIP TUH?...HEHEHEE....] – tak der kejer sangat ker aku nih????

  5. Lutfi Amri says:

    Wah Rosmin, banyak masa terluang?

  6. serendipity says:

    Nice vid! bestnya dpt jalan2, huhu

  7. zeah says:

    Aku suka statement… “dah beli tak pakai lagi dari semalam…”…. hehehe… pastu “Aku lapar lah…” tak carnky ke lepas tue?…hehehe

  8. Lutfi Amri says:

    Cranky.. tapi sebab kat tempat best, so kurang sikit.

    Waktu kitorang jalan-jalan kat Luxembourg, ada kedai-kedai halal dalam 2 kitorang dah jumpa, tapi buka pukul 11 pagi. Waktu tu dalam 10.30 macam tu.

    So, lepas dah jalan-jalan, terjumpa kedai halal ke 3, terus masuk dan makan.

    Sudah tidak cranky lagi:)

Leave a Reply

See also: