define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Straight through my heart - Pagi Hari di Durham

Straight through my heart

BSB

Backstreet Boys dah release lagu baru! Yeah. Mahadi, dia nak datang Newcastle bulan 11 nih. Camna nih? Terasa hendak memperabih duit pergi menonton. Adeh adeh.

Mix

Waking up on the wrong side of my bed? Tetiba takder mood untuk buat kerja. Semalam, kepenatan setelah tersengguk-sengguk dalam bas dari Middlesbrough balik ke Durham, aku tido petang. Aku amik test teori kereta kat Middlesbrough, 1 jam setengah naik bas dari tempat aku. Ader jer test centre kat rumah aku (which is just 10 mins by bus) tapi test yang paling awal bleh amik = minggu depan. Minggu depan dah nak busy untuk backpacking nih.

Pastu dah call mak aku, sempat planning + gossiping dengan Mahadi, dan chat dengan beberapa orang kawan; tak rasa mengantuk, tapi tak rasa bersemangat. Ah!

BTW, theory test tuh aku pass. Second time exam. Ari tu fail sebab tak cukup 2 markah. Alhamdulillah kali ni dapat 45 (markah lulus 43). Yang lainnya test UK dengan test teori Malaysia ialah dia ada 2 bahagian. Satu part objective question yang sama macam Malaysia yang ari tu aku tak pass bahagian nih. Bahagian kedua, bahagian video klip. Dia tunjuk 14 video klip dari sudut pandangan orang memandu. Bila kita nampak ‘hazard’ seperti orang melintas, atau kereta berundur atau lori brek, kita kena klik. Kalau klik pada time yang betul, dapat la markah 5, makin kurang kalau lambat reaksi kita.

Masuk jer ke klip ke 13, otak aku dah mula menerawang. Serius, aku cam terlupa yang aku tengah menjawab exam. Tapi part tu pass. So, overall pass la.


8 Responses to “Straight through my heart”

  1. alien mulut besar says:

    congrats! akak tak pi amik lagik..tak habih-habih lagi study.

  2. Nursyeff@rni says:

    Alhamdulillah… By the way… BSB ke yg dtg tuh?? *SOB* *SOB* Sedihnyeeee =(

  3. Lutfi Amri says:

    Ha ah. BSB!!!!
    {tidaklah ada efek hidung darah seperti cik alien mulut besar terhadap Yamapi}

  4. SeMiN says:

    Felicetacioness!!!…wooooo! Nov??? hmmm mlepas lah nak join!

  5. amalina says:

    Wow BSB still rocks!!! Besttt ;D

  6. Lutfi Amri says:

    Hehe. I;m loving the song:D

  7. zeah says:

    BSB!!! BSB!!!… waaaaaaaaaahhh… aku nak tengok…. aku nak join lutfi… belikan aku tikitnya sekali yek…. (tetiba baru teringat diri jauh dari newcastle…) wah sedihnyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa….

  8. yla says:

    i no!!!apa yg am gosipkan dgn mahadi!!!thanx for the “pengakuan tulus ikhlas” kihkihkihkih…:P

Leave a Reply

See also: