define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Perbelanjaan di UK http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.31 By: Johar Johari http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-214755 Thu, 25 Jun 2015 03:36:37 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-214755 Assalamualaikom. Sara hidup pelajar Masters degree di London berapa GBP sekarang? Saya terbaca sarahidup bulanan yang diperlukan adalah sekitar GBP1500 – 2000. Terima kasih.

]]>
By: wan http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-56276 Thu, 01 Aug 2013 05:02:54 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-56276 x der kerja part time ke kat sana.. klu ada berapa pendapatan perjam/ hari

]]>
By: yas http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-46430 Fri, 03 Aug 2012 17:21:43 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-46430 x susah sngatka hdp d uk?

]]>
By: nory http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-9291 Mon, 05 Jul 2010 10:33:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-9291 suatu hr nnt aku pn akan dpt merasai pengalman bljr di Durham..

]]>
By: Nazmi http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-7409 Mon, 13 Jul 2009 16:05:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-7409 Aku kena 348pound sebulan dok hall. Tahun nie naik lagik yuran. Tiap2 taun pun naik..Terkedu disitu. :D

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-7404 Sat, 11 Jul 2009 03:47:25 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-7404 Oh betul, lupa plak.

]]>
By: Kak Zarina http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-7403 Sat, 11 Jul 2009 03:46:30 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-7403 Kena mention, bas kt Durham dah free for student w/pun masa cuti term.

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/perbelanjaan-di-uk/comment-page-1/#comment-7401 Sat, 11 Jul 2009 02:46:50 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1043#comment-7401 wah rindu pulak aku g shopping kat tesco… mesti tak pernah nak miss beli chocodip…. hehehe… or even the fish fingers… sebenarnya kita memang boleh jimat… tapi dek kerana terlalu banyak shopping therapy dan ternampak benda yang best… tu yg punca lari budjet… hehehehehe.. oh and TieRack pun boleh menyebabkan budjet lari berbatu-batu jaraknya…

]]>