define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); My life would ‘be less keji’ without you - Pagi Hari di Durham

My life would ‘be less keji’ without you

Nombor satu. Mahadi teman shopping online. Beli kamera. Dulu-dulu zaman-zaman gi Gurney/BJ belek-belek dan beli. Sekarang, YM dan link, beli secara online. Alhamdulillah. Cerita ayah-ayah kita kepada kita, ‘zaman dulu abah nak beli barang, kena keluar pekan berpuluh batu. Zaman hang la ni, tekan-tekan kot komputer ja’.

Cerita kita kepada anak-anak kita, ‘Ayah dulu nak beli barang kot internet, guna free delivery hat sampai 4-5 hari. Paling cepat pun sampai keesokkan harinya. Hang beli la ni, 3-4 jam dah sampai’. Agaknya la kan.

mahadi

Semalam jumpa supervisor. Dah lama tak jumpa sebab dia balik bercuti kan. Pastu aku ada la citer yang aku ala-ala mengadu dengan dia. Aku yang salah sebenarnya, dan aku akui. Tapi bleh tak tetiba dia menyebelahi aku? Aku ulang sekali lagi yang aku tahu aku yang salah. Tapi agaknya bila kita mengaku salah, orang ingat kita baik pulak kan? Bagus la, tapi cam manipulative lak. Aiyo, terasa di spoiled sangat.. Keke.

zeah

Sekali lagi update selepas dah publish. Weh weh, lagu Love Story aku kena cover. Keke. Aku memerasankan diri cam artis plak.


11 Responses to “My life would ‘be less keji’ without you”

  1. alien mulut besar says:

    Mahadi, akak sentap!!! kekekeke =p

    Am, memang skang artis la kan? org dok cover lagu, org dok ngaku lagu hang dia yang nyanyi. Bagus2…=)

  2. SeMiN says:

    Gigih betollllllllll! hahahahaha!

  3. Achik says:

    ramai peminat nih
    leh wat fan club dah…
    meh kita pool kt fb or twitter

  4. zeah says:

    wah… Dah trfikir ada anak lutfi? Hehe.
    Mahdi dah sihat?
    Eh apasal yg kau monica ada kat sini? What r u trying to say? Hehehe.
    Oh lagu love story tue… *Walking down on memory lane* hahaha.

  5. MAHADI says:

    kak Dijah- kekekeke….

    Zeah- sihat daahh…he…

  6. alien mulut besar says:

    mahadi, hari tu tak sihat ke?
    zeah, terima kasih kerana bagi soalan bab anak tu..I loike..hahhaha
    acik, zila buat page untuk fan.haha

  7. zeah says:

    Dijah… hehehe…. aku lagi suka dengan soalan itu… hehehe

  8. Lutfi Amri says:

    Soalan Zeah.. Ha ah, lama dah terfikir. Boleh?

  9. zeah says:

    wahhhhhhhhh…. tapikan… semua org akan terfikir sebenarnya… but for u lutfi… tak pernah terlintas difikiran aku yg kau pun akan fikir macam tue… hahaha

  10. Lutfi Amri says:

    Mana ada ko tak pernah terlintas..
    Kan ke ader waktu aku dukung2 anak Abang Amir tuh?

  11. MAHADI says:

    kak Dijah-a’a…sminggu jgk

Leave a Reply

See also: