define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Kebelakangan ini - Pagi Hari di Durham

Kebelakangan ini

Dah tengok video klip baru? Special appearance by Kam sebagai gadis kesunyian (boleh? panggil camtu). The video recording session was fun. Arni, Amalina dan Kak Dijah Durham (bagi membezakan dengan Ratu Armidala aka Cik Pengurus aka Cik Tutor aka alien mulut besar) pergi sekali untuk berjalan-jalan kat Botanical Garden. Kitorang masuk free jer sebab botanical garden tuh free untuk student Durham Uni sebab uni punya.

Diorang komen sebab baju hijau yang sama dipakai (Cik Pengurus turut komen). Yer la, bukan ada baju sponsor, ye tak? Tu sebab kengkadang aku ketawa dalam hati bila baca komen-komen orang yang tinggal kat Youtube especially lagu Love Story Malay Version. Soalannya, ‘kenapa tak suruh perempuan yang nyanyi?’ Er.. ini bukan syarikat produksi. Ini hobi-hobi di masa lapang jer. Kam tak dibayar pun untuk appear dalam video klip keh (Sorry Kam, nanti balik Brunei ko suruh Zeah belanja bagi pihak aku:)

But anyway, sempat amik baju free semalam. Indahnya dunia dapat baju free tapi bleh pilih. Ingat tak yang aku dapat cabutan voucher buku 20 pound tuh. Sebenarnya Voucher untuk kedai Waterstone (kedai buku). Tapi aku tengok-tengok kat voucher tuh, bleh juga spend kat kedai HMV (kedai cd muzik, movie, dan game). So, buku… kedai game… buku… kedai game…

Dah masuk dah Waterstone, tapi takde buku yang menarik perhatian (ce ce). So, aku spend kat HMV. Dan kat HMV turut ada t-shirt. Duk teringin dah nak beli dulu, tapi apsal ntah tak beli. So, dah dapat voucher nih, amik la aku t-shirt 2 helai. Alhamdulillah, dapat t-shirt free yang bleh pilih. Nanti video klip baru, aku pakai t-shirt tu yek? Keke.

Anyway.

Sabtu nih turun London, InsyaAllah. Memula nak turun ngan Rosmin jer. Alih-alih tertahu yang Kam dan kakaknya turun jugak sebab nak jemput parents diorang. Maka, aku dan Rosmin memaksa Arni (bukan mengajak yer, paksa! Keke) untuk gi sekali untuk outing.

So, mari study bersungguh-sungguh sebab nak pergi jalan-jalan weekend ini!

And yeah, follow me on Twitter
Baru jer bukak.
twitter.com/lutfiamri


10 Responses to “Kebelakangan ini”

  1. alien mulut besar says:

    Agak dah hang akan pilih HMV berbanding kedai buku..kekeke

  2. Lutfi Amri says:

    Ok aper.. amik baju kan??:D

  3. Allan's secret admirer says:

    Gadis kesepian?.. hahahahha…. sepi ke kam?…. kam sepi?…. rasanya tidak pernah….

    tapi memang cun la sebab dia pakai baju ungu yg amat terselah dengan background kehijauan… since u wear baju hijau, blend in sekali dengan kehijauan background…

  4. Nursyeff@rni says:

    Aku pun x sangka aku akan “dipaksa” sedemikian & akan melakukan perkara yg jarang2 aku lakukan.. haha

  5. Kamilah says:

    Aku tak suka title ‘gadis kesunyian’ tu!! coz I’m not like that.. kan Dij pun kata.. :P

    Apasal Zeah yang kene lanja aku?

  6. Nursyeff@rni says:

    ohh btw, Kam yg aku kenal xde pun unsur2 terjebak dalam virus kesunyian.. hehe.. ehem2.. kan nasib baik suruh pakai baju purple tapi sedihhnyee yg empunya diri pulak x menyerlah haha.. Ohh and lutfi, kau memang byk baju kaler hijau lahh.. baju “free” yg baru tu kaler apa pulak? Jgn hijau, dahhh ahaks..

  7. zeah says:

    kenapa pulak aku yg belanja?…. wah aku dah agak dah lutfi takkan beli buku punya… dia dah suka beli baju… siapa yg ajar kau beli benda2 ni?…. warna hijau?… takpelah kalau warna hijau…. hijau itu menawan tau…

  8. Lutfi Amri says:

    Takpe Arni, yang empunya diri dah mengoverkan diri mencapap di Youtube kan.. so taklah kisah sangat. Baju free kaler hitam:)

    Zeah…. siapa lagi…

  9. zeah says:

    wah… kau tengah nak keji aku lagi ke?.. hahaha

  10. zeah says:

    wah.. tahniah lutfi kerana berjaya memaksa arni ikut serta…. hahahah… bukan senang nak ajak arni tue…. masa aku memula baca yg arni akhirnya mengikuti outing korang…. aku tersentap… tak sangka boleh berjaya memaksanya…. hehe…jangan marah arni… :D

Leave a Reply

See also: