define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); I’m Yours Malay Version (Piano Acoustic) - Pagi Hari di Durham

I’m Yours Malay Version (Piano Acoustic)

New video! Wah, 2 video baru dalam 1 minggu. Yang ni tak amik masa lama. New rendition of I’m Yours in Bahasa Melayu but with piano acoustic.


12 Responses to “I’m Yours Malay Version (Piano Acoustic)”

  1. alien mulut besar says:

    eh, ni amri ke alan? kekek =p

  2. Lutfi Amri says:

    ini alar ~ ahmad lutfi amri ramli. boleh?

  3. Lutfi Amri says:

    sentap Cik Pengurus

  4. zarina says:

    Tu baju baru yang beli tu ke? hehehe….

  5. Lutfi Amri says:

    Eh tak Kak Zarina. Tu baju lama tuh. Tapi jarang pakai sekarang ni sebab tangan panjang, plus ala-ala panas kat sini kan sekarang ni:)

  6. Kamilah says:

    Nice! hehe..

    and lol with the alar!

  7. Open project lagu I’m Yours versi Melayu ni dah semakin mendapat sambutan di internet. Ini maybe hangpa tak tengok lagi, lirik sama rasanya, dari kumpulan Ganja Family – http://www.youtube.com/watch?v=ibff8mPSZno

  8. alien mulut besar says:

    keterai menerai, ni projek lama yang diberi touch baru. ala2 humpulan keluarga ganja tuh upload may kan? projek sebenar yang amri buat dia upload jauh lagi awal – 14 feb. sekian dimaklumkan.

  9. alien mulut besar says:

    Eh,apa aku meroyan nih? keterai menerai nih kawan am rupanya..sorry keterai menerai..ingatkan adik2 anonymous yang mempertikaikan lagu ni sapa nyanyi..huhu

  10. Pingu Toha says:

    kontroversi sangat lagu itewww!

  11. zeah says:

    ~ hanya mampu tersenyum…. ~ hehehehe….nampak sangat lagu versi ni bagus sangat sehingga ada yg nak ngaku…. hehehe…. teruskan usaha lutfi,,,

  12. zaza says:

    nice this translated song.,love it

Leave a Reply

See also: