define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Bukan video lagu http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/ Summer time! Tue, 04 Jan 2022 19:11:15 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.35 By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7567 Fri, 31 Jul 2009 01:28:21 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7567 nampak macam pedas pulak kan….. lepas tengok video log ini… aku pun terus ke dapur buat sambal udang jugak… pun sama versi berkuah… hahahahaha…

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7559 Thu, 30 Jul 2009 02:12:44 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7559 Pka, sambal udang versi berkuah tuh:D

]]>
By: Pka http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7558 Wed, 29 Jul 2009 08:02:48 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7558 sambal udang mcm kari~ but still nmpk sedop! =)

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7557 Wed, 29 Jul 2009 04:59:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7557 tuding lima jari pada alien mulut besar:D

]]>
By: Nursyeff@rni http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7556 Wed, 29 Jul 2009 04:21:59 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7556 *LOL* sekarang semakin confuse sapa tok guru dari segi aspek kejam/keji yg sebenarnya {nak jeling sapa ni??} Siap ada penyokong kuat dari seberang sana tuh {jeling kat alien mulut besar ngan zeah =) kekeke}

]]>
By: JHaZKiTaRo http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7555 Wed, 29 Jul 2009 01:05:21 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7555 salam dari pelajar di bumi dublin.. nice video!!!

]]>
By: alien mulut besar http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7554 Tue, 28 Jul 2009 23:01:27 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7554 haha, bagus saling keji mengeji! saya adalah sangat suka melihatnya..hahah
and yes, muka am agak over di situ – senyuman sampai telinga.
and yes again, lagi bestlah kualiti kamera nih!!

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7553 Tue, 28 Jul 2009 22:42:50 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7553 heeyy, apa maksud kau aku? Wah wah wah. Aku tak pernah kejam lah. Keji je. Hahaha. Dan aku pun blajar dari org lain (menuding jari kat lutfi, mata tengok arni hehe)

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7552 Tue, 28 Jul 2009 21:22:55 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7552 Tok Guru Zeah. Tok Guru Zeah!
{menuding jari kat orang lain:D}

]]>
By: Nursyeff@rni http://pagihari.solarstreak.com/2009/07/bukan-video-lagu/comment-page-1/#comment-7551 Tue, 28 Jul 2009 18:46:55 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=1108#comment-7551 Wah3 Lutfi, nampak sgt senyum sampai ke telinga dah dpt camera baru ni… =P Btw, aku malas je nak comment pasal demam2 tu sebab xnak menambahkan “sakit” kau lagi lutfi, tapi rasanya deman tu bukan pasal swine flu ke apa, sebab kehilangan kamera kesayangan tu kot XD
Amboii sambal belacan pulun bedua je ek.. sabo je la.. hahaha.
p/s Lepas nih sebelum letak kamera kat mana2 tuk pasanag timer, kena check betul2 dulu tau! Suruh si rosmin tu make sure.. jadi bodyguard *LOL* hmm kenapa aku semakin kejam akhir2 ni.. tok guru mana yg ajar nih? hmmmm.. so confuse..

]]>