define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Bukan video lagu - Pagi Hari di Durham

Bukan video lagu

Setelah lama tak buat video log, saja buat. Plus nak try camera baru. Tapi rupanya convert tak ke HD, dah tu ka saiz dia kecik sikit. Tapi kalau tgk versi HQ, okeh gak kualiti dia.


11 Responses to “Bukan video lagu”

  1. SeMiN says:

    wah… kualiti gambaq lebih baik lah! tak sia2 gak beli kamera baqu! :-))

  2. Nursyeff@rni says:

    Wah3 Lutfi, nampak sgt senyum sampai ke telinga dah dpt camera baru ni… =P Btw, aku malas je nak comment pasal demam2 tu sebab xnak menambahkan “sakit” kau lagi lutfi, tapi rasanya deman tu bukan pasal swine flu ke apa, sebab kehilangan kamera kesayangan tu kot XD
    Amboii sambal belacan pulun bedua je ek.. sabo je la.. hahaha.
    p/s Lepas nih sebelum letak kamera kat mana2 tuk pasanag timer, kena check betul2 dulu tau! Suruh si rosmin tu make sure.. jadi bodyguard *LOL* hmm kenapa aku semakin kejam akhir2 ni.. tok guru mana yg ajar nih? hmmmm.. so confuse..

  3. Lutfi Amri says:

    Tok Guru Zeah. Tok Guru Zeah!
    {menuding jari kat orang lain:D}

  4. zeah says:

    heeyy, apa maksud kau aku? Wah wah wah. Aku tak pernah kejam lah. Keji je. Hahaha. Dan aku pun blajar dari org lain (menuding jari kat lutfi, mata tengok arni hehe)

  5. alien mulut besar says:

    haha, bagus saling keji mengeji! saya adalah sangat suka melihatnya..hahah
    and yes, muka am agak over di situ – senyuman sampai telinga.
    and yes again, lagi bestlah kualiti kamera nih!!

  6. JHaZKiTaRo says:

    salam dari pelajar di bumi dublin.. nice video!!!

  7. Nursyeff@rni says:

    *LOL* sekarang semakin confuse sapa tok guru dari segi aspek kejam/keji yg sebenarnya {nak jeling sapa ni??} Siap ada penyokong kuat dari seberang sana tuh {jeling kat alien mulut besar ngan zeah =) kekeke}

  8. Lutfi Amri says:

    tuding lima jari pada alien mulut besar:D

  9. Pka says:

    sambal udang mcm kari~ but still nmpk sedop! =)

  10. Lutfi Amri says:

    Pka, sambal udang versi berkuah tuh:D

  11. zeah says:

    nampak macam pedas pulak kan….. lepas tengok video log ini… aku pun terus ke dapur buat sambal udang jugak… pun sama versi berkuah… hahahahaha…

Leave a Reply

See also: