define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Beautiful - Pagi Hari di Durham

Beautiful

Hari nih agak lancar. Masuk tidur dah dekat pukul 10, dan bangun terkocoh-kocoh pukul 2.40 (meeting pukul 3 dengan supervisor). Cepat-cepat aku hantar email kot phone (sebab laptop tak mau bukak, nanti nak shut down balik sebab nak bawak pi department). Alih-alih sampai, supervisor aku mintak maaf sebab dia yang terlewat sampai (boleh?).

Aku taklah mengaku aku sampai awal. Betul-betul kurang dari 30 saat di depan bilik dia.

Today went well walaupun tak cukup tido. Balik bilik baru try kamera baru. Best best.

kameraSo far so good. Video bleh amik HD, so aku happy. Dan untuk 4GB, aku bleh rakam video selama dekat 1 jam. Best best.

Semalam berjaga dapat result yang okeh. So bila tunjuk kat supervisor hari ni, semangat lah sikit. Timing baik, terus aku bagitau yang aku nak mintak a week break pada minggu ke-2 bulan Ogos nih. Dia bagi jer. Kalau tak bagipun, tetap blah jugak lah sebab dah beli tiket suma. InsyaAllah akan berbag packing ke Eropah bulan 8 nih dengan Rosmin dan Mahadi. One of the reason kenapa beli kamera siap-siap.

So hopefully, that one is gonna be a nice trip dan harapnya takde aral melintang.

Oh, dah pukul 10.08pm. Dah ajak Rosmin ke Tesco/Sainsbury. Pastu cam biasa, paksa suruh dia masak apa-apa. Yes, bleh supper best malam nih! (Oh kat UK nih, kalau dah pukul 10, itu sudah dikira supper. Kalau tak dinner lagipun, tetap dikira supper jugak. Salah guna term nih, nanti diorang bersifat kritikal)


One Response to “Beautiful”

  1. SeMiN says:

    Entry blog mlm2 mana ada …pg hr di durham lagi dah keh keh keh!…. weh….alergic lahhhhh! alamakkkk mati ler aku…tulah…. gatai lg aku pi dok kunyah sekali kepala udang segala…..uwaaaaaa!

Leave a Reply

See also: