Viewed

Satuviewed

Baru lepas bermesyuarat dengan Cik Pengurus. Keke. Plan untuk next song.
Anyway, aku tercheck dan ternampak kat channel Youtube aku.

#67 – Most Viewed (Today) – Musicians

Hehe. Dah masuk dalam carta Youtube:D

Cik Penasihat Bahagian Libur, Bintang dan Teh Tarik dah setuju masuk video klip baru. So, maybe akan extend lagi request song section dek kerana tak dapat nak work on it that soon anyway.

Dua

Ada warning heatwave kat sini. Aku pun tak reti banding panas musim panas UK (bila betul-betul panas) dengan panas kat Malaysia – mana lebih panas. Kat UK agak dry kot.

Tapi dua tiga hari lepas, asyik hujan sahaja di Durham. Which is good and bad. Good because it is not so damn cold. So, I survive. Bad, because it is wet. Not nice to go around.

Tiga

Seminggu lepas baru summer solstice. Hari paling panjang di UK. Sekarang pun still panjang. Aku dah tak tido proper dah. Sekarang dah 5.13 pagi, masih belum tido. Padahal subuh masuk dalam 2.30 dan 4.30, dah terbit matahari (tapi tak nampak matahari hari ni sebab mendung).

I dunno. This long daytime always make me feel weird. But it’s good to go out during this time. But it’s raining so..

Okeh. Good nite


2 Responses to “Viewed”

  1. Kamilah says:

    yeah the long daytime makes the time fly so fast! susah kalau nak buat kerja time ni, coz you expect it to still be early but dah akhir dah.. luckily it’s summerrr breakk~~ weee~

    Botanical Garden.. Here I come! hahaha..

  2. VioLeT dC says:

    hi there..
    suke ur works..nice..
    plus..ur page kat utube kaler purple..my fav kaler..hahaha
    another reason y sy leh lepak kat ur page n layan ur clips…
    =)

Leave a Reply

See also: