define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Slow and steady - Pagi Hari di Durham

Slow and steady

Lagi 7 minit pukul 3 petang. Masih di Durham.

Hehe. Memula bersemangat nak pergi dalam 1 lebih, dekat-dekat pukul 2 supaya sampai Cardiff dalam pukul 7 camtu. Nak sampai sebelum matahari terbenam cadangnya.

Tapi balik jumpa supervisor sudah lewat. Dan lapar. Tetiba terasa tidak mahu rush.

Sebab tak download lagi cerita untuk ditengok kat Cardiff nanti. So..

take it slow and steady…

Pack mug, sudu, teh, kopi dan gula sekali (jeling Mahadi) sebab dah pilih untuk duduk kat penginapan pelajar sebabnya kononnya nak masak. Masak air pun kira okey la kan?

Nih sebenarnya tunggu air keluar nih. Tetiba air mati. So, tulis blog dulu. Should be leavin dalam 30 minit. Nasik goreng dah dimasak untuk dibuat bekal, tapi maybe makan bila sampai kot sebab semalam tidur 2-3 jam jer. Takleh tidur. Otak menerawang entah ke mana.

So, nak tidur dalam train.

Safe journey… ucapan pada diri sendiri:)

[Soundtrack of the day: Boys Like Girls - Up Against The Wall]


3 Responses to “Slow and steady”

  1. alient mulut besar says:

    safe journey Am!

  2. Nurul says:

    nak ikuttttttttt!!!!!

  3. awin says:

    safe journey jugak…esok saya nak pi aloq staq.. :)

Leave a Reply

See also: