define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Menang teka kacang! - Pagi Hari di Durham

Menang teka kacang!

Climb

Mula-mula soundtrack of the hour.

Miley Cyrus – The Climb (dah dengar hari tu, tapi dengar kat blog Cik Ina, terasa suits the moment plak).

“Every step I’m taking
Every move I make feels
Lost with no direction
My faith is shaking

But I gotta keep trying
Gotta keep my head held high”

Tak gitu Kak Khalidah?

Teka Kacang

Kak Dijah ada bagi soalan dalam blog dia suruh meneka gambar berikut

teka

Baca lebih lanjut untuk tahu jawapan. Plus beri peluang pada diri sendiri untuk meneka

Aku dapat teka dengan betul, Filem ‘Angel dan Demon’. Walaupun tidak menonton dan tidak minat filem tersebut. Keke. Gembira sebab dapat t-shirt.

Cik Presiden, kenapa anda yang perlu antar hadiah. Takde ke hadiah dari ahli-ahli fanclub.Keke.

Kemenangan ini saya dedikasikan kepada Mahadi yang menonton citer Tom Hanks waktu dalam train itu hari. Sampai tercam muka pak cik tuh meskipun bayang-bayang sahaja.

Oh tidak Mahadi. Cam orang itu meskipun dari pandangan belakang ataupun sisi tak sama yek dengan cam pak cik Tom Hanks ini.


3 Responses to “Menang teka kacang!”

  1. iNa says:

    hmm..chaiyokk!! =D

  2. Lutfi Amri says:

    Uh, terima kasih {sambil meletakkan tangan di atas dada, ala2 menang anugerah}

  3. salsabila says:

    boleh main teka2 lagi lepas ni

Leave a Reply

See also: