define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Hapdet - Pagi Hari di Durham

Hapdet

Cik Pengurus sudah suruh update. So, atas arahan itu, kenalah update. Keke.

Back to Durham. Heading to Dundee tomorrow. For Mahadi’s graduation day on Thursday.

Aiyo, berjalan jer. Tapi takpelah, baru je going thru a stressful week last week.

I mean, conference were all great. I love it. It’s way better than I expected. Memula aku ingatkan konferens ni, semua orang bercakap fasal akademik. Tapi tak jugak. Dan peluang berkenalan dengan orang-orang baru memang best. At least dah kenal Mike. Walaupun entah bila nak sampai kat Iowa, tapi terasa cam best je kalau-kalau ada rezeki ke sana. One can dreams, aite?

Picture time!

walesPersembahan di Cardiff Castle. Diorang berpakaian klasik dan nyanyi lagu-lagu Wales klasik. Sangat impress dengan vocal masing-masing. Plus, it was an entertaining night. Disebabkan dalam castle, tetiba aku terasa macam went back to the past.

wales2

Bergambar dengan gadis-gadis castle. Keke. Cik Pengurus, sila jangan jeles. Anda boleh cuba bergambar dengan Peter Petrelli itu:D

mikeItulah Mike. Dan belakang tu skrin besar untuk spek mata 3D (ada spek khas). Tapi yang nih tak pecah-pecah macam dalam wayang and so surreal!!! I love it a lot sebab rangka tuh bebetul terkeluar dari skrin dan rasa macam memegang-megang jer.

Ah, so what was so stressfull?

Nah, aku kena siapkan lagi satu paper waktu aku kat Cardiff itu hari. Sampai abis konferens pun, aku still duk buat kerja kat situ. Which is a bit anti-climatic la. But dah submit dah. Doakan la paper tu diterima yer. Kalau accepted, bleh jalan gi Jerman plak bulan 11 nih. Buat video klip kat Jerman pulak. Keke.

Dah contact Penasihat Bahagian Libur, Bintang dan Teh Tarik. Woit, bila nak buat game?


5 Responses to “Hapdet”

  1. Kamilah says:

    when are you back from Dundee? lepas tu lah main game! haha.. and heyy, aku tunggu game Dance Dance Revolution! mat dia dah ada..

    hehehe.. enjoy Dundee!

  2. alient mulut besar says:

    suka lah kan bergambar dikelilingi aweks cuns..kekeke *teringat video klip raya*
    oklah jugak rupa mike tu *tak semangat sebab dia dah kawin kannnns?*
    Didoakan semoga paper diterima, dapat tengok video klip jerman. Ha, jangan lupa ye..peminat2 dah meroyan menunggu lagu2 hang..keke *saje bagi pressure*

  3. zeah says:

    Yelah… takde lagu baru ke? video klip baru?… game baru?… hahaha…. Mike memang nampak ok… tapi dah tak berminat pulak aku… hmmm…. bila dah sampai jerman ambik gambar lelaki cun ok… hehehehe.. enjoy dundee and say my congratulation to Mahadi…. :)

  4. ayam yg suka menyamar menjadi alien says:

    rasa cam memegang-megang tu ape?

    maaf, glosari kata saya mmg agak hampeh

  5. Lutfi Amri says:

    Wah Kam,
    penganjuran aktivitinyer mana? Takkan nak pergi hantar mat jer kan?

    Kak Dijah,
    yer yer. Nak release minggu ni.

    Zeah, nanti aku cari lelaki yang suka menangis untuk ko:P

    Naz, holographic effect tuh muncul cam keluar dari skrin. So, terasa cam bleh memegang-megang benda tuh tapi ilusi optik jer ..

Leave a Reply

See also: