define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Checklist http://pagihari.solarstreak.com/2009/06/checklist/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.32 By: nurulhuda http://pagihari.solarstreak.com/2009/06/checklist/comment-page-1/#comment-7208 Thu, 11 Jun 2009 02:48:22 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=938#comment-7208 ooo…CAGD..ingatkan more to mathematics.. major software gune pe??

if u mind, add my YM.. nur_alhuda193@yahoo.com

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/06/checklist/comment-page-1/#comment-7207 Thu, 11 Jun 2009 01:47:51 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=938#comment-7207 Aiyo Kak Dijah, sabar-sabar…

nurulhuda, menjawab soalan: saya sekarang nih buat CAGD ~ computer aided geometrical design, tapi pengkhususan surface reconstruction bawah Computer Science. Buat statistics sikit-sikit. Multi-discipline.

]]>
By: nurulhuda http://pagihari.solarstreak.com/2009/06/checklist/comment-page-1/#comment-7206 Thu, 11 Jun 2009 01:42:27 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=938#comment-7206 salam…

just know about ur blog..wah menarik sungguh semua lagu-lagu yg di post di youtube..tak sangka plak ade yg buat gini ye..boleh release tensen tu, dgr lagu gini…

by the way..math student yer?? bidang ape yer…hehe..mane tau..boleh menolong adik-adik yg tgh merangkak sekrang ni…nak lepas MSc pun..terase mcm sakit je..hehe..nak gak wat PhD..huhu…

]]>
By: alient mulut besar http://pagihari.solarstreak.com/2009/06/checklist/comment-page-1/#comment-7203 Wed, 10 Jun 2009 04:28:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=938#comment-7203 wah..berdebar nih tggu single terbaru direlease…keke

]]>