Checklist

Here is my checklist for what I have to do at the mo

Red: high priority
Blue : after the others

Academic

- implement new algorithm for k-neighbourhood
- test on the different models
- presentation slide for conference in Cardiff
- writing Section 2 and 3 for the bootstrap paper

Personal Project

- Edit video for English version of ‘Situasi’
- Rerecord ‘Situasi’
- Record Song 1 (unrevealed so that people won’t keep asking)
- Upload MP3 on the net
- Edit Amazing Race Cardiff
- Record Song 2 (also unrevealed, Song 1 and Song 2, the lyrics are both ready)

Others

- Learn the driving theory for test on 11th


4 Responses to “Checklist”

  1. alient mulut besar says:

    wah..berdebar nih tggu single terbaru direlease…keke

  2. nurulhuda says:

    salam…

    just know about ur blog..wah menarik sungguh semua lagu-lagu yg di post di youtube..tak sangka plak ade yg buat gini ye..boleh release tensen tu, dgr lagu gini…

    by the way..math student yer?? bidang ape yer…hehe..mane tau..boleh menolong adik-adik yg tgh merangkak sekrang ni…nak lepas MSc pun..terase mcm sakit je..hehe..nak gak wat PhD..huhu…

  3. Lutfi Amri says:

    Aiyo Kak Dijah, sabar-sabar…

    nurulhuda, menjawab soalan: saya sekarang nih buat CAGD ~ computer aided geometrical design, tapi pengkhususan surface reconstruction bawah Computer Science. Buat statistics sikit-sikit. Multi-discipline.

  4. nurulhuda says:

    ooo…CAGD..ingatkan more to mathematics.. major software gune pe??

    if u mind, add my YM.. nur_alhuda193@yahoo.com

Leave a Reply

See also: