define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2009 June 18 - Pagi Hari di Durham

Posts on ‘June 18th, 2009’

Lucky

Bukan. Bukan lagu Jason Mraz itu. Entah. Aku tak berapa suka pun lagu tu. Sebab suara Colbie Callat tu tak bersemangat kot. Meskipun ada jugak aku dengar orang mintak terjemahkan sekali lagu tuh. Tapi awal-awal lagu aku dah confused nak terjemah ‘lucky I’m in love with my best friend’. Sebab asal teringat maksud ayat tu, […]

Cardiff Second Round

Dah sampai Cardiff. Sangat penat. Semalam takleh tido. Hari ni siapkan slide presentation dan selepas presentation esok, nak kena siapkan kerja lagi. Good thing though. I mean, I love the opportunity of presenting in a conference and working hard for other paper. Just been a bit awkward because I have to be busy in other […]