Waiting

Menunggu

Dah pukul 3.39 pagi nih. Patutnya dah bleh check in online untuk Emirates flight. Katanya 24 jam sebelum flight (flight aku kul 2 pagi hari Rabu). Entah kenapa still takleh lagi. Ayah aku cakap ada notis takde karen esok pagi. So takleh tunggu last-last minute.

Reunion

Takdelah. Bukan reunion besar. Just petang tadi gi jumpa Puan Oslina, cikgu BI aku waktu sekolah menengah. Anuar patut pergi, tapi dia ada pitch untuk syarikat apa ntah. So, aku secara rawaknya menghubungi Rofikhi. Lucky me, he is here. Kitorang gi makan kat sebuah restoran bernama River of Flavours. Okey la. Baru jer semalam abang aku belanja kat er.. tak tau nama kedai tu. Makan lamb chop. Hari ni pun teacher Os belanja:D

Puan Noora (cikgu Maths aku) pun join sekali. Teacher Os bagitau student dia yang mengikuti blog aku. Dia kata, dia tahu yang aku balik pun sebab student dia bagitau dia. Wah, tak sangka la pulak silent reader aku termasuk anak murid teacher aku. Zeah, tu la sebabnya takleh buat gosip-gosip liar dalam blog ini. Nanti kang ader yang take it wrongly.. hehe

(P.S.: To my silent reader, Rahim, anak murid Teacher Os, good luck for your study!)


2 Responses to “Waiting”

  1. alien mulut besar says:

    wah, ade can dpat adik2 ikan yag super duper muder nih *tumbuh tanduk*
    hai silent reader am! saya presiden fanclub.. mau join? kekeke

  2. yan says:

    tak kene screening h1n1 ke?

Leave a Reply

See also: