Situasi

Situasi

Kak Dijah, Ina dan Mahadi plus kak aku dah diberi pradengar lagu Situasi. Dah rakam itu hari waktu kat UK. Got mixed reviews. Hehe. Whatever it is, aku akan rakam semula sebab beberapa pronounciation dan part-part yang ‘slek’. Ina dan Kak Dijah punya pendapat yang sama pada tempat yang slack itu. So, aku rasa, kalau orang lain dengar pun bleh perasan la kot.

So, lambat lagilah nak release memandangkan aku tak bawak balik mic ke sini. So, stay tuned, and keep waiting eh. Rileks ar, artis profesional pun keluarkan single 2-3 bulan sekali, ye tak? Aku pelajar profesional (jangan marah aku orang Bahasa)… what do you expect?:D

Jetlagging

Jetlagging as always. Malam ni nak paksa tidur awal. Cuba sedaya upaya!! Aku tanya Nuar UKM, kat mana Debat Integriti IPTA. Kat UTM pulak. Jauh tuh. So, tak dapat la nak cuba-cuba ada semangat untuk pergi. Tapi dah bagitau Zakia USM nak turun tengok-tengok diorang. Abang Tra cakap jangan datang kalau tak belikan dia teh UK. Takpe, sogokkan dengan KFC ataupun Pizza, eloklah tu. Haha.

My day

Kak Dijah made my day. Bangun-bangun petang (dek kerana tidur kul 8 pagi), dapat email dari Kak Dijah mengepilkan gambar yang diprint screen. Respon adik kawan dia berbincang tentang lagu yang aku release. Ahaks. Sentap sedikit. Masih belum menunjuk pada Kak Khalidah:D

Esok

Belum keluar lagi dari rumah sejak sampai. Esok nak gi rumah Wa aku. Pastu Sabtu nih ada kenduri kawan ayah aku kat Kulim. That’s the plan for near future. InsyaAllah.


Leave a Reply

See also: