define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Comments on: Perak http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/ Summer time! Mon, 04 May 2020 01:00:49 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.32 By: Kak Nur http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7104 Wed, 20 May 2009 11:05:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7104 Zeahhhhhhhhhhhhhhhhh, I miss you!

Hehhehehe, yeah, Lutfi kau bli laptop baru kah? Wahhhhhhhhhhhhh, cool ok, akak pon nak bli jugak lah!

]]>
By: Pingu Toha http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7102 Tue, 19 May 2009 16:09:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7102 uuuu… scandalicious! i like…

benda baik takkan nk suruk kot am? *wink*wink*

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7101 Tue, 19 May 2009 15:54:57 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7101 Scandalicious..

]]>
By: Kamilah http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7098 Mon, 18 May 2009 20:18:22 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7098 HAHAHAHAHA bukan scandal lah! lol.. *innocent*

but yeahh thanks for making me laugh dalam tengah2 stress nak exam ni~ haha..

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7097 Mon, 18 May 2009 17:42:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7097 ha ah, betul jugak ye Zeah. terpaksa aku ikut nasihat ko ‘kalau nak cover… terpaksalah di bubuh dalam blog’

]]>
By: zeah http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7096 Mon, 18 May 2009 15:45:36 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7096 hhahaha…. scandalous… sebenarnya dorang tu.. *TUT*… hahah saja nak menhangatkan topic…. Lutfi… tak semestinya kalau skandal tak simpan dalam blog.. kalau nak cover… terpaksalah di bubuh dalam blog…. hahahahahahahaha….. cheers :)

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7095 Mon, 18 May 2009 07:35:50 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7095 wah, halim…
gossip tuh.
kitorang teman tapi mesra:P

P.S: Kalau skandal, aku tak bubuh dalam blog. Haha

]]>
By: Pingu Toha http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7094 Mon, 18 May 2009 07:24:57 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7094 ang ngan kam ni skandal ka am? haha!

]]>
By: WaReMoN http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7093 Sat, 16 May 2009 18:33:28 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7093 Googletalk tu sgt biasa, aku penah pakai..x menarik sgt..xtau la kalau baru2 ni ada update melampau2 kan~

]]>
By: Lutfi Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/perak/comment-page-1/#comment-7091 Sat, 16 May 2009 14:47:05 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=873#comment-7091 kak dijah, first time dengar googletalk.

zeah, sakai tu kitorang rujuk pada orang yang tak berapa betul. ish ish.

]]>