Menang

Mari menulis entri yang membuatkan Kak Dijah tercabar!! Haha.

Seperti biasa, 3 perlawanan automatik setiap hari untuk MyBrute.

Kita boleh pilih dari senarai ataupun cari kenalan yang ada. Tak adalah spesel pun kalau berlawan dengan kenalan. Walaupun level diorang tinggi, masih ada chance nak menang. Itu sebab anak menakan aku, Darwish, first time main boleh menang dengan karakter aku. Tapi, win is win, ye tak?

Kemenangan dengan ‘tok guru’!! Yeah!! Yeah!! Kanpai!! Gunbae!! Ganbei!!!

To join the fuzz go here lutfiamri.mybrute.com


3 Responses to “Menang”

  1. alien mulut besar says:

    Sentap..Ini sungguh sentap!

  2. WaReMoN says:

    Aku masih x dpt senjata..apa ni..sob sob

  3. Lutfi Amri says:

    Fariz,
    Aku dan Kak Dijah sentap sebab speed hang tinggi sangat.
    Hang takde senjata sebab hang dapat banyak power box la weh. Kitorang takde power box pun. Takpe, once naik level lagi, ada kot potensi dapat senjata.
    Plus aku ada senjata, kengkadang bila lawan orang yang agility tinggi, tak sempat nak guna senjata pun.

Leave a Reply

See also: