Family Day

Family Day di Durham. Kenapa namanya family? Kerana disertai oleh orang-orang yang dah berkeluarga. So, orang bujang macam aku, menyelitlah kat mana-mana yang boleh ditolong (atau mengelat tak tolong).

Tolong bakar ayam BBQ, tolongĀ  jadi urusetia sukaneka dan tolong mengasuh Amni (anak Abang Amir) (tak yah tolong kutip sampah /kemas meja kat ujung-ujung)

I

‘Ni sapa nama. Duk tengok dalam Youtube ja’. Oh.. sedikit sentap.

II

‘Let me get the biggest price’, cakap aku dalam hati ketika cabutan bertuah dicabut. ‘Amni, doa bagi dapat yek’, aku berbisik pada Amni sambil mendukung dia.

‘No 13′.

Tak dapat yang paling besar, tapi dapat second besar.

Hehe. Happy:)

cabutan


16 Responses to “Family Day”

  1. Kamilah says:

    wahh bestnyer pegi family day!! while aku dengan arni stuck dekat rumah! sobsob.. amalina jer pegi keluar…oh well.. my studies come 1st..
    how’s the food btw? hehehe..

    ohh ohh siapa yang tegur pasal youtube tu? hahha..

  2. Mahadi says:

    weh, apa kes guna background grey jugak nih?

  3. alien mulut besar says:

    wah, sangat suka gambar dengan amni ini..amni sangat comel dan gembira dalam dakapanmu *bersemangat nak amik gambar mcm ni jugak* hahaha

  4. Lutfi Amri says:

    Kam, one more paper! go go:)
    Dr Azam yg tegur. And the food was great

    Uh Mahadi, tak terperasan pun. Sekarang ni panas sangat. Rasa kelabu asap?

    Kak Dijah, betul-betul. Gambar tu agak best. Kitorang memang comel kan. Keke.
    Abisla Sanar (betul ke nama dia). Nak kena paksa gelak macam Amni jugak kah?

  5. Kamilah says:

    yeah one more paper! :S
    tmw! :S

    amalina showed me the durham_my msgs.. and nampak macam banyaaak makanan planned! *jealous*
    rasa nak buat BBQ kat blakang rumah kita.. since the weather is soo lovely!

  6. zeah says:

    Buat tia BBQ… yum yum.. since its so hot…. go Kam… make mini gathering then we can webcam sama… hehehehe

  7. Kamilah says:

    WEBCAM! YAYY! I’M ON!!

    make sure you make yourself available on the evening(brunei time) of the BBQ day ah!! :D

  8. Lutfi Amri says:

    Oi oi. Ur exam is tomorrow..
    Haha

  9. me says:

    comelnyerrrrrrrrrr….(merujuk kpd kanak2 baju pink)

  10. awin says:

    baru pasan blog am dah lain.
    penang ni panas la, nak baring2 tepi tasik usm la…bole ka mcm tu?
    am, ahad lepas beg sy kena curi, dlm tu ada laptop, buku lab, pen drive semua.. doakan ya, dipermudahkan. makin nak abis ni makin banyak pulak dugaan.

  11. Lutfi Amri says:

    Terima kasih Faiza (nak perasan jugak:)

    Boleh ja.
    Aiyo, hope u cope with that. Good luck.

  12. Dina Nida says:

    sory 4 de misspell of ur name Lutfi Amri…hehe
    btw…do u hv any on9 community account?
    myspace,friendster or facebook etc??

  13. WanYgBest says:

    wahh…blog berwajah baru…awak berambut baru…hehehehe….

  14. eAsY- says:

    lagu ‘bilaku tiada@ when i’m gone (simple plan) BM version maner??

  15. Lutfi Amri says:

    Dina, Myspace is http://www.myspace.com/lutfiamri

    Kak Wan, panas-panas sekarang nih, kena potong rambut:)

    eAsY, lagu tu dah didelete dari Youtube

  16. awin says:

    insyaAllah, but it’s gonna be a long way to go for graduation from now on.

Leave a Reply

See also: