define('DISABLE_WP_CRON', 'true');
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-config.php:79) in /home/solarst1/public_html/pagihari/wp-includes/feed-rss2-comments.php on line 8
Comments on: Bercuti di UK? http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/ Summer time! Thu, 04 Jul 2019 12:28:16 +0000 hourly 1 https://wordpress.org/?v=3.9.29 By: ana http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-208471 Sun, 26 Apr 2015 08:40:56 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-208471 best baca….sempoi habis pergi melancong 2, 3 hari bawah rm3000 (tak termasuk flight ticket). Cayalah. Yang penting dah sampai pun sana. Alhamdulillah…Tq, encik sebab share invaluable experience.

]]>
By: hanajimi http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-47528 Sun, 07 Oct 2012 06:05:16 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-47528 wow…sgt mambantu.sy dan kawan nak ke sana sebab tarikan HP studio tour.budget serta info mengenai hotel amat-amat dihargai. :D

]]>
By: ihe http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-47143 Wed, 12 Sep 2012 12:30:24 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-47143 Thanks alot. . Membantu la nov ni jom ke london. . .

]]>
By: ita http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-15166 Thu, 13 Jan 2011 16:22:09 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-15166 ooo…takpelah…try search transport (paling murah)..jumpe train n bas..tapi rasa masih mahal sebab dah lewat baru nak booking ticket train..>>bajet<<

tq again.. :)

]]>
By: Amri http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-15128 Wed, 12 Jan 2011 20:21:42 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-15128 ita, maaf, tak pernah ke stonehenge.

]]>
By: ita http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-15120 Wed, 12 Jan 2011 16:33:55 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-15120 salam…pernah pergi stonehenge tak? boleh share tips..

tq

]]>
By: anis http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-12552 Sat, 30 Oct 2010 14:13:04 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-12552 didie awk ni yg msk sehati berdansa ke bkn?

]]>
By: didie http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-12494 Fri, 29 Oct 2010 02:25:50 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-12494 thn ni dh pg london, rezeki company hntr…tp xpuas jalan2…nak pg lg…insyaALLAH thn dpn nak pg lg…nak guna minimum budget pg sane…anyway, minimum budget yg u bg tu, mmg lbh kurang mcm my budget jer…rm 1k…huhu…yg pntg pg sane, just want to see the view, not to spend the money…

rase mcm nak try pg travel sorg2 lg…hr tu pg pun sorg2…tu hah, tercmpk smp hamburg…

]]>
By: anis http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-12112 Mon, 18 Oct 2010 11:06:10 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-12112 bestnye,brcuti di uk!

]]>
By: Kak Raftah http://pagihari.solarstreak.com/2009/05/bercuti-di-uk/comment-page-1/#comment-7415 Tue, 14 Jul 2009 09:33:20 +0000 http://pagihari.solarstreak.com/?p=897#comment-7415 oh yeah… boleh mula saving dari sekarang, within 3 years leh g London :)

]]>