define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Trivial - Pagi Hari di Durham

Trivial

Halal

Kedai halal dah dibuka hari ni. Dapat email dari mailing list. Esok la pergi check lepas Solat Jumaat. Weekend hari tu sempat beli ayam di Newcastle. Aku tolong belikan untuk Izzat. Pastu dia nak menggoreng ayam tuh, camtu jer, ala-ala time aku kat Brunel dulu. Aku terus bertukar kepada mode head chef sebentar. Introduce pada dia kunyit dan tepung goreng ayam.

Tepung goreng ayam tu agak sedap. Dia goreng extra dan ajak aku makan sekali itu hari. Lega dah takyah masak petang tuh.

Delilah

Projek Hey There Delilah dibekukan. Tengoklah macammana. Aku takleh reach a key. Sebab range aku tak luas la.

Paper

Alhamdulillah, paper aku diterima untuk work in progress. Ok gak la. Walopun bukan konferens yang sangat bagus, biasa-biasa jer (menurut sv aku), tapi one step at the time la.

Maths

Semangat nak buat educational video datang dan pergi. Sedikit tidak tahu di mana hendak start. Hm… tapi, InsyaAllah aku akan try buat jugak. Hopefully this project will go on for quite a while. We’ll see.


7 Responses to “Trivial”

  1. hoho..abg am, chayok2!!!…abg am mmg gilers math…tetiba teringat ms jd ‘pelajar pelawat’ time kelas tutorial math kendalian abg am thn lps)..haha

  2. Lutfi Amri says:

    Wah Nurul!
    Baru jer semalam tetiba teringat kat kamu. Ari ni dah tinggal komen. Hehe:D

  3. Nursyeff@rni says:

    Alhamdulillah I am so glad to hear pasal kedai halal tu.. I am looking forward untuk melihat dan membeli di sana sendiri. Btw, whereabout is it? Jgn lupa ceta tang kedai tu lagi after awak dah pegi check k =)

  4. Kamilah says:

    dah buka kedai tu? dah lama tak check my durham email.. but yeahh Arni, the last email said it’s at Neville street or something.. and I googled, the place is dekat si zatul and huda beli graduation robes .. don know if that’s the place bnr but we’ll see.. and wait for lutfi’s reply.. hehe.. plus im going back to durham pretty soon!
    I hope the fresh meat tak too pricey! but syukur je lah dah ada store tu! hehe..

  5. Lutfi Amri says:

    Arni dan Kam,
    kedai tu kat lorong in between YMCA dan Tesco dekat stesen bas.

    Just got back from there:D

  6. WaReMoN says:

    Kalau project ‘Hey There Delilah’ tu x dpt diteruskan buat sementara ni, apa kata ang buat lagu ‘Delilah’ plak, singer dia bernama Tom Jones..mantaplahhh~~~ XD

  7. Lutfi Amri says:

    Giler Fariz… lagu lama tuh. Sangat bukan genre aku.. Haha

Leave a Reply

See also: