define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Promo Vids - Pagi Hari di Durham

Promo Vids

Promo for Amazing Race Durham

P.S: Zeah, tak ke aku sempat mengeji lagu tuh kat ujung-ujung.


5 Responses to “Promo Vids”

  1. alien mulut besar says:

    Wah, mengujakan!

  2. WaReMoN says:

    Walah..mmg real siot..nanti share la kt aku video clip korg tu ye :D

  3. Kamilah says:

    Oh MY voice is so high-pitched!! :S

    haha.. anyways.. can’t wait to watch. .

    Thanks Lutfi!! :D

  4. Lutfi Amri says:

    Kak Dijah, hehe. This is the time you can see them on moving pix. Sebelum ni kan ke setakat citer dalam blog jer.

    Fariz, sure… Senayan nih weh aku boh dalam Youtube.

    Kam, hehe. Remember, last time u guys watch, that one is without background music. So, should sounds better this time:)

  5. zeah says:

    Im excited… suddenly comment Mahadi aku tak perasan pun hari tu… hahaha.. wah wah wah.. aku pasti hebat dalam TAR ni kan.. hahahahha

Leave a Reply

See also: