define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Bantu aku melawan Kak Dijah! - Pagi Hari di Durham

Bantu aku melawan Kak Dijah!

Nota: Post ini kepada orang-orang yang bosan sahaja (people who are bored, not boring people, but if you are boring as well, what can I do about it, sigh. Ahaks).

Semalam, selepas bangun tidur petang, tetiba terkena post-effect tidur petang. Rasa lemah, tidak bermaya dan sunyi. Mem’buzz’ Kak Dijah untuk diajak gossip. Tidak dijawab. Klik link yang Kak Dijah bubuh di YMnya. Oh, game untuk orang bosan-bosan.

Trylah. Agak boleh tahan jugak. Target aku ialah untuk mengatasi level Kak Dijah dan menunjuk-nunjuk pada dia (objektif yang sangat over keh)

Kalau nak cuba di sini.

lutfiamri.mybrute.com

Salah satu benda yang bagus website gaming ini kerana takyah register panjang-panjang. Just boh password, then done deal. So, tak terdedah kepada website yang nak kumpul email untuk tujuan spamming. Trylah kalau korang bosan-bosan.


12 Responses to “Bantu aku melawan Kak Dijah!”

  1. alien mulut besar says:

    OMG, i’m so not gonna lose!!!!

  2. Ecah says:

    bahahaha,1st round ecah dah menang la abang! =D *banggebangge*

  3. WaReMoN says:

    X aci siot, awat dia set speed aku tinggi sgt..isk33..

  4. Lutfi Amri says:

    Kak Dijah, tak aci la create anak murid sendiri!!

    Ecah. Bagus bagus! Caiyok!

    Fariz, bagus la speed tinggi. Aku rasa dia random naik skill bila hang gain experience. Btw, hang dah naik level hari ni! Cool!!!

  5. nur aliana says:

    abg am,alia x tw la nk men camne benda tu…blh abg am ajar alia cmne nk men benda tu…
    alia konpius la….

  6. Lutfi Amri says:

    alia, tekan-tekan jer apa yang bleh:D
    masuk arena, lawan. kalau dah lawan banyak sangat, kena rehat.
    tunggu esok plak.
    bila menang dapat 2 point
    bila kalah dapat 1 point
    lama-lama naik la level:D

  7. WaReMoN says:

    Weh, hampeh tui..mana diorg dpt segala2 senjata tu..aku pakai penumbukkk jee..padahal sama level dgn aku…isk33..

  8. Lutfi Amri says:

    Haha. itulah. Aku pun dah hati-hati sekarang nih. kalau rendah jer dia punya Life, ada la tuh bebenda asing tuh.

    Anyway, mungkin dia generate randomly kot. Sebab aku punya life tak bertambah sangat waktu naik level, tapi strength naik.

  9. nur aliana says:

    oohhh…cmtu…pastu,klu nk nekkn spped n strength,cmne plak??
    hah,asl x dek senjata…..

  10. Lutfi Amri says:

    Tu dia generate sendiri. Bila naik level, baru la naik speed, strength.
    Tapi, kita takleh decide. Cam rawak sikit la.

  11. nur aliana says:

    owwhhh,cmtu plak…
    thanz,abg am…(^_^)V

  12. Ecah says:

    bahahahaha! XD

Leave a Reply

See also: