define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Sedih - Pagi Hari di Durham

Sedih

Agaknya superpower aku diaktifkan? Tiba-tiba hari ini terasa down dan sedih meskipun tidak ada perkara yang signifikan berlaku. Yang aku tahu, salah seorang rakan aku tidak berapa stabil dengan masalahnya, salah seorang rakan aku yang lain sedang ingin melakukan satu perubahan separa besar, rakan lagi satu seperti ada masalah; tiba-tiba aku seperti terserap aura-aura negatif tersebut. Sigh.

Apekah?

Tiba-tiba terasa down. Sambil melempar pandangan jauh ke luar tika di dalam bas. Hujan turun renyai-renyai.

Lagu untuk orang yang kesedihan dan orang yang terkena aura kesedihan..


[Mitch Hewer & Sapphire Elia, Britannia High - Growing Pains]


13 Responses to “Sedih”

  1. Kamilah says:

    whoa.. ada superpower! hehe..
    but aku pun rasa down today.. don know why.. sampai nangis kejap kat bus stop and library.. sighh… but I felt better by youtube-ing~ hehe..

    ohh and nice song! teingat pulak masa Britannia High was still on air.. and you and zeah selalu dengar lagu2 diorang..
    that was when kita selalu main game bintang.. hehe.. sigh.. when my assignments tak banyak.. :S

    Oh well.. my point is.. Cheer up! :D

  2. Lutfi Amri says:

    Kam, musim kot? Ataupun sebab Durham tetiba hujan..

  3. zeah says:

    Hey people.. cheer up!!… Pegi TESCO and beli choco dip and smile… it really works!!!… well it does work for me though… hehehehe…. Jangan sedih…. waktu hujan lagi jangan sedih… terkenang pulak cerita FRIENDS…. joey dengan chandler duduk depan tingkap and merenung air hujan yang membasahi cermin (yg ni terkeluar dari nasihat kejap..hehe)…… So guys… cheer up… penuhkan hari anda dengan senyuman…. :D

  4. zeah says:

    And and….. hayati lirik lagu tu betul2…. its just growing pain you know… :)

  5. adakah aku salahseorang yg dimaksudkan? Takpa..aku dah recover dari confinement…jgn sedih Am :) Meh kita wat orgy !!!! LOL

  6. Mahadi says:

    “All by myself… Don’t wanna be, all by myself…” Rasa nk nyanyi la plak bila zeah kata cmtu. he… Shahril ajak buat orgy? Euw….

  7. Pingu Toha says:

    all by myself… dont wanna be all by myself anymoreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee! ku sambung part mahadi tp kasi key naik skit.

    shahrill, mampukah ko orgy di tgh2 kesedihan itu?

    tp kn…ku rasa mmg skrg musim org sedih. kt mesia pn camtu gk. agal ramai rakyat jelata yg down…

  8. Lutfi Amri says:

    Shahrill… my future students probably reading this.. Tapis tapis sikit.

    Mahadi, rajinnya ber’eu’ sejak kebelakangan nih?

  9. Opps..really? Mahadi ni x tak tau lg kehebatan kita berpesta di bilik matrikulasi hang tu Am..kenangan bersama Ali, spider n Fariz…hehe..dari Chamred sampai liquid-on-spider’s bed! ERK??? :)

  10. K.Nur says:

    :D

    sedih lagi kah? pasti sudah tidak sedih bukan? :D

    *ignore gambo alien ku*

  11. MAHADI says:

    ShahRiLL RaMLi-i know some la… I thought all of u were young, n wanna have some fun. Probably try to define new term of fun, wild. But imaging it’s happen now…
    Euw… euw… euw……….

  12. WaReMoN says:

    Aih..awat tiba2 nama aku terlibat dalam kegiatan pelik di KMPP ni?? Weh Shahrill, jgn la p bgtau org apa kita buat kt asrama..nanti terkantoi plak, uh-oh!!!!

    Orgy tu apa? (innocently)

  13. Internet in Gersfeld (Rhön)

    Sedih – Pagi Hari di Durham

Leave a Reply

See also: