define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); 2008 October - Pagi Hari di Durham

Posts from ‘October, 2008’

Scream

[Sountrack of the day: Zac Efron - Scream, soundtrack of HSM 3] Zeah, don’t think that you are the only one with soundtrack of your life eh. Aku pun ada jugak. Haha Kak Khalid, Voices in my head, tell me they know best Got me on the edge, they’re pushin’ pushin‘, they’re pushin’ I know […]

Kompilasi Pemikiran

DST Daylight Saving Time – waktu untuk menukar jam lewat satu jam atau awal satu jam. Esok kena tukar. So, apa yang akan jadi ialah, kalau biasanya subuh habis pukul 8 pagi, disebabkan tukar satu jam awal, maka subuh habis pukul 7. Tujuan, kalau biasanya orang pergi kerja pukul 8 pagi, disebabkan baru ja matahari […]

Roti & Debat

Abang Halil (Durham) tanya sama ada kitorang gilir-gilir masak. Aku jawab tak. Kitorang masak sendiri-sendiri. Sebab yang aku bagitau – diet berbeza. Yusran mesti makan nasik. Aku makan roti. Amirul tengah-tengah. Sebab tambahan – waktu makan yang berbeza. Aku tak sure Amirul. Tapi Yusran punya timetable sangat bagus. Kalau aku – sarapan di waktu tengah […]

High School Musical : Senior Year

Yeay, the movie had finally arrived in cinema. And perhaps we are luckier in UK because we managed to watch it among the first in the world (excluding the red carpet premiere, I’m just ordinary person, remember). Even US start airing it on 24th. So how was it? When Zeah asked Yusran over for the […]

Society Week

Yusran macam risau tengok aku duk ulang-alik pergi perjumpaan persatuan. Tadi pergi perjumpaan Mooting Society. Sabtu gi perjumpaan Film Society. Taak, nih fresher taster week. Perjumpaan pertama nih untuk orang-orang baru datang dan tengok persatuan tu. Kalau berminat, baru la join. Kalau tak bleh skip. Mooting Society – er… aku ingatkan debat, tapi awal-awal dah […]

Restless 3

Third time that I use ‘Restless’ as the topic of my blog. Tido pukul 6.45. Bangun dalam kul 1 petang. Berjaga sepanjang malam buat programming. Tapi salah la pulak. Tu yang jadi restless tuh. Kalo berjaya, tak cukup tido pun macam semangat jer bila bangun. Otak sedikit penat. Mujur takde drama-drama yang memenatkan kepala otak. […]

Random Pictures

Picture time! Gambar aku dengan anak Abang Amir – Amni Board game yang kitorang main skarang nih (buat sendiri). Dah 5-6 kali main, baru la aku menang akhirnya:D Gambar kat Bristol itu hari. Diorang buat sate, so aku tolong mem’besiang’ ayam-ayam.