define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Selamat - Pagi Hari di Durham

Selamat

4.17pm, Abang Amir Durham call aku. Giler, aku tak sedar langsung sejak tido pukul 6 tadi. Tapi takpelah, semuanya setelah hal-hal penerbangan mak ayah aku dah selesai.

Dalam 4.30 masuk Asar, so aku bergegas gi mandi dan Zohor. Sempat membaca mesej kakak aku. Mak dan abah dah selamat sampai di Penang pukul 8 lebih waktu UK (3 lebih waktu Malaysia). Aku tarik nafas lega. Rasa lega sebab semua masalah-masalah yang dihadapi semalam diakhiri dengan happy ending.

Wah, lagi 2 jam lebih nak berbuka. Tido sepanjang hari, hari ni. Takpelah, I just went through a rough time, aku memujuk diri mengenangkan aku sepatutnya study hari ni sebab dah 2-3 hari tak pegang jurnal.


6 Responses to “Selamat”

  1. Nursyeff@rni says:

    Alhamdulillah, everything’s fine now.. So, Back to work, back to work hehe =) [kena cuti uno dulu nih!]

  2. laaa, kan aku dah explain. god sis tu macam god mother, godfather…u know, siblings angkat! LOL

  3. Razali says:

    Errrmmmm.tak yah study mcm aku lo Lutfi oi..hehehe…(saja2 aja)…Oit, zuhur lewat….

  4. Guess what?? I SAW YOUR Picture in Berita Harian today for the hari raya-wishing from oversea students (shit, im so jealous!) ahhaa. hang tak wish kat aku pun?!!! Better ask ur sister or ur parents to cut the piccha and luminate it *wink*!

  5. iNa says:

    ooo..ptt ar mcm kenai gmbr dlm paper td..hehe

  6. Pingu Toha says:

    Haha! Am masuk sokabar… Femes tu!

Leave a Reply

See also: