define('DISABLE_WP_CRON', 'true'); Raya, Gulf Air & Kehidupan - Pagi Hari di Durham

Raya, Gulf Air & Kehidupan

Sudah berjaya mencapapkan diri kah aku? Aku tahu yang masuk pun bila baca komen Shahrill, Ina dan Halim dalam blog aku. Bukan idea aku eh. Malas lak rasanya nak menghantar-hantar nih, tapi dah konsensus beramai-ramai dek idea Yusran, so aku join jer la. Note that aku pakai seluar Jeans jer dalam gambar tuh [gambar dari Berita Harian Online]

raya1

Gulf Air

Aku dah antar email kat Gulf Air, komplen fasal servis dan tak dapat wheelchair itu hari. Salah seorang pekerja dia dah balas, dah sekarang dalam peringkat untuk check out the fact. At least they said ‘sorry’. I’m waiting but the guilt is what counts.

Life

Life goes on. I got a new table and double decker bed in my room, thanks to Amirul for asking it from the landlord. Guess he doesn’t wanna lose in the competition of giving birthday gifts. lol.

Anyway, I talked to mom and dad once since they got back. Kinda miss them a lil bit. Tapi disebabkan banyak sangat benda nak kena cover untuk study, so taklah terasa sangat. Aku dah mula jadikan bilik aku sebagai port untuk study, makan dan menonton cerita. Takde dah lepak-lepak kat bawah. Sebelum ni aku duk buat kerja kat ruang tamu.

Aku masih tido lepas Subuh. Selimut mak dan abah aku letak bagi terjulur kat atas katil double decker, bagi cahaya matahari terhalang. Dah tido lepas Subuh kan. Aku plan nak cari kain terpal untuk buat cover supaya boleh pastikan tempat tido aku gelap meskipun tido waktu siang.


6 Responses to “Raya, Gulf Air & Kehidupan”

  1. kak dijah says:

    Wooho! Tadi baru perasan deris (leeds) buat salam perantauan masuk berita harian 10/9..hehe..

    errr..kain terpal tu apa?

  2. Lutfi Amri says:

    kain terpal,.. er cam kain kanvas tuh. Er.. saya pun tak tahu nak define camner.

  3. nuar says:

    siap masuk paper…\
    heheheh

  4. mahadi says:

    benda alah tu asalnya adalah “turpoline”. tp bila dh lalui proses asimilasi, last2 jd terpan. biasa ditemui di rumah2 kenduri dan digunakan sebagai khemah sementara.

  5. Lutfi Amri says:

    ah Mahadi, betul betul

  6. kak dijah says:

    Thanks guys..baru paham..
    Terima kasih gak kat nuar, akak baru perasan, bukan berita harian, tapi harian metro.keke

Leave a Reply

See also: